Job expirat

RESPONSABILITATI

Pentru a participa la sedintele de consiliere, candidatii trebuie sa prezinte carnet sau adeverinta de somer indemnizat sau neindemnizat , pe care il obtin de la AJOFM-ul din judetul in care isi au domiciliul, in urma depunerii unui dosar care contine urmatoarele acte:

- Dosar de carton cu sina;
- B.I. original si copie;
- Copie si original dupa ultimul act de studii;
- Adeverinta medicala eliberata de medicul de familie pe care sa se precizeze „ apt de munca”;
- Carnet de munca original si copie (daca este cazul)


CERINTE

Sa fie inregistrat ca si somer
Cunostinte minime de inot


BENEFICII OFERITE

Cei care vor fi admişi la cursuri li se vor asigura transportul, cazarea, mancarea şi o sumă de 900 de lei brut. Nu toţi solicitanţii vor fi admişi. Aceştia trebuie să îndeplinească anumite condiţii: să aibă cunoştinţe minime de înot, să fie şomeri şi să fie apţi din punct de vedere medical.


DESCRIEREA FIRMEI

Asociatia Nationala a Scafandrilor Profesionisti si Salvamarilor din Romania (A.N.S.P.S.R.) este o asociatie neguvernamentala si nonprofit care s-a infiintat in anul 1999.

Membra cu drepturi depline a Federatiei Mondiale de Salvare – International LifeSaving Federation (ILS), a Federatiei Europene de Salvare – International Life Saving Federation of Europe (I.L.S.E.), si a Confederatiei Mondiale de Activitati Subacvatice (C.M.A.S.), reprezinta interesele scafandrilor si salvamarilor romani.

Din 2001 asociatia presteaza serviciul de salvamar. Prin parteneriatul incheiat la initiativa Consiliului Judetean Constanta, raspunde de buna desfasurare a serviciilor de salvare acvatica de pe tot litoralul, de la Navodari la Vama Veche. Nu trebuie uitat efortul Consiliul Judetean Constanta prin care s-au achizitionat echipamente de salvare si prim-ajutor la nivelul celorlalte tari din Uniunea Europeana.