Sales Trainee Program

Scop Computers

09-10-2008 | EXPIRA LA 15-10-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

De ce acest program?

- Stim ce inseamna debutul in viata profesionala. Stim cum este sa auzi mereu “nu ai experienta anterioara”.
- Noi nu iti cerem experienta anterioara. Iti cerem in schimb optimism, determinare si deschidere in relatiile cu clientii.
- Obiectivul acestui program este cresterea unei echipe entuziaste de specialisti in vanzari.
- In acest domeniu exista o cerere semnificativa de profesionisti. De ce sa nu fii si tu unul dintre ei?

Despre Program
- Programul are o durata de 6 luni in care participantii vor fi coordonati de catre un mentor si vor avea alocat pentru fiecare etapa de instruire, un specialist in calitate de coach.
- Training-urile la care vei participa in aceste luni vor fi de vanzari, de dezvoltare a abilitatilor de comunicare si relationare, de insusire a tehnicilor de prezentare persuasiva sau vor avea ca tematica prezentarea companiei si a regulilor interne de functionare, prezentarea principalelor directii de business, tehnologiile IT, traing de produs/branduri etc.
- Programul implica atat sesiuni de instruire propriu-zisa, tip curs, cat si “on the job training” sub supervizarea mentorului desemnat.
- Pregatirea teoretica, prin participarea la aceste sesiuni de training va fi dublata de implicarea activa in relationarea cu clientii.
- La finalul celor 6 luni va avea loc o evaluare finala a rezultatelor fiecarui participant in program, iar in functie de aceste rezultate, cei mai buni participanti vor deveni membrii permanenti ai echipei Scop.
- Cele 3 programe anterioare de “Sales Trainee” au fost un real succes: avem in acest moment in echipa noastra Manageri, Senior Sales Representatives si Key Account Managers care s-au alaturat companiei printr-un astfel de program.


CERINTE

Cine poate aplica pentru acest program?

Orice proaspat absolvent de facultate sau student in an terminal care:
- isi doreste o cariera in vanzari
- este pasionat de tot ceea ce inseamna tehnologie
- comunica si relationeaza usor cu cei din jur
- cunoaste si se informeaza permanent despre mediul de business din Romania
- poate sa se implice in acest program 8 ore/zi, 5 zile/sapatamana.


BENEFICII OFERITE

In urma acestui program beneficiezi de:
- o formare completa si complexa
- o atmosfera extraordinara intr-o echipa de profesionisti “echipati” cu simtul umorului
- contract de munca pe toata durata programului
- un salariu fix lunar + bonuri de masa + bonus


DESCRIEREA FIRMEI

In cei peste 14 ani de activitate, SCOP COMPUTERS si-a castigat o certa reputatie intre firmele de distributie de echipamente si solutii IT&C din Romania, contand pe 200 de angajati care, impreuna, contribuie la realizarea unei cifre de afaceri de 70 de milioane euro.

SCOP este prezenta in trei sectoare de afaceri, fiecare dintre acestea concentrandu-se asupra unor misiuni, parteneri si clienti diferiti: Distributie IT (branduri: Toshiba, Acer, HP, Fujitsu-Siemens), Sisteme de Procesare a Documentelor si Solutii IT (Networking si Securitate).

SCOP si-a imbunatatit pozitia de Distribuitor prin intermediul unor solutii de afaceri inovatoare in domenii precum: gestionarea documentelor, securitate, solutii pentru retele si gestionarea companiilor.

CARIERA IN SCOP

Principalele directii de dezvoltare a carierei in cadrul Companiei Scop Computers sunt in vanzari / marketing, dezvoltare software si in domeniul tehnic.