sales support key account

EGIBO PROD IMPEX .SRL

10-11-2008 | EXPIRA LA 16-11-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

Asigura suport in activitatea de vanzare pentru Key Account Executive

Raspunde de gestionarea portofoliului de clienti alocati.

Raspunde de preluarea comenzilor transmise de clienti, urmarirea comenzilor pana la livrarea catre clienti – impreuna cu Departamentul Logistica

Raspunde de urmarirea rezolvarii eventualelor reclamatii ale clientilor de catre Departamentul Logistica.

Raspunde de urmarirea rezolvarii situatiilor legate de retururi de marfa, stornari conform procedurilor interne de catre Departamentul Logistica.

Asigura suport pentru incasarea la timp a facturilor. Urmareste scadentele, incasarile, relationeaza cu departamentul de Contabilitate, comunica cu clientul legat de eventualele probleme de încasare, facturare.

Raspunde de verificarea realizarii livrari alaturi de departamentul Logistic, retransmitere copii acte in atentia clientului in situatia livrarii fara acte, notificarea acestor aspect sefului direct.

Urmareste transmiterea la timp si corect a actelor catre clienti (facturi, copii facturi, copii avize etc)

Intocmeste si transmite, la termenele stabilite, rapoarte privind evolutia incasarilor, a rezolvarii reclamatiilor & retururilor; precum si alte rapoarte cerute de manager-ul direct.

Retine si transmite sefului ierarhic orice informatie pe care o primeste in derularea relatiilor cu clientii


CERINTE

Studii in curs (sau finalizate)
Bune abilitati de comunicare
Cunostinte bune de PC (Excel)
Abilitati de organizare, analiza si sinteza, rabdare si atentie


DESCRIEREA FIRMEI

Infiintata in 1992, GIPO este una dintre cele mai importante firme de comert cu produse pentru pescuit, vanatoare, camping si sport.

Compania GIPO este liderul pietei romanesti de articole pentru petrecerea timpului liber. Suntem prezenti de peste 15 ani alaturi de dumneavoastra, iar misiunea noastra este de a va oferi produse de calitate si consultanta in alegerea acestora.

Echipa GIPO
Universul timpului tau liber