SALES SUPERVISOR - BUCURESTI

Dufa DEUTEK SA

25-03-2008 | EXPIRA LA 24-04-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

- Prospectarea si identificarea clientilor care au obiective mari in derulare sau in proiect: constructori importanti si firme mari de proiectare;
- Prospectarea si identificarea investitorilor care au in intentie sa dezvolte proiecte mari in zona alocata;
- Prospectarea si identificarea obiectivelor mari aflate in constructie, precum si a celor care sunt in faza de proiect;
-Ofertare, negociere, incheiere de contracte in scopul vanzarii produselor proprii conform politicii comerciale a companiei.


CERINTE

- Experienta in vanzari de minim 2 ani in domeniul constructiilor;
- Excelente abilitati de negociere, comunicare si lucru in echipa;
- Domiciliul in Bucuresti;
- Carnet de conducere categ. B - experienta min. 2 ani


BENEFICII OFERITE

Compania noastra va ofera un salariu motivant, bonus lunar si anual corelat cu perfomanta, cursuri de specialitate si masina de serviciu.


DESCRIEREA FIRMEI

dufa - DEUTEK S.A. este una dintre cele mai dinamice companii ce opereaza pe piata de vopseluri decorative, fiind de altfel si unul dintre cei mai mari producatori din Romania.
dufa - DEUTEK S.A. a luat fiinta in 1997, fiind prezenta in piata de profil sub denumirea de dufa Romania SRL. In urma achizitionarii companiei de catre fondul de investitii Advent International in anul 2005, dufa Romania a devenit dufa - DEUTEK S.A.

In anul 2004 portofoliul de produse a fost separat pe cele doua canale de comercializare, acest pas reprezentand un moment crucial pentru dezvoltarea companiei: produsele destinate consumatorului final sau micilor meseriasi sunt reunite sub marca DEUTEK - dufa, fiind distribuite prin intermediul retelei comerciale, iar marca DEUTEK PROFI cuprinde portofoliul de solu¿ii de acoperiri decorative profesionale destinate profesionistilor in domeniu: firme de constructii, arhitecti, firme de decoratiuni interioare.
Separarea a fost astfel creata pentru a veni in intampinarea nevoilor diferite pe cele doua canale cu produse specifice, cu scopul satisfacerii clientilor si consumatorilor dufa - DEUTEK.

düfa - DEUTEK S.A. este lider al pietei de acoperiri decorative, deoarece a inteles ca asigurarea calitatii, inovarea si specializarea reprezinta fundamentul performantei si atributele unei afaceri de succes.

dufa - DEUTEK a inteles ca cea mai importanta resursa a unei companii sunt oamenii. Astfel, in spatele standardelor de calitate, produselor si serviciilor performante se afla peste 200 de oameni, speciali¿tii dufa - DEUTEK in cercetare, productie, marketing, vanzari si expertii tehnici, calificati si instruiti prin programe speciale atat in Romania, cat si in Germania.

Pentru mai multe informatii vizitati site-ul nostru: www.dufa.ro