Sales Reprezentative

Offshore Solutions SRL

13-03-2008 | EXPIRA LA 12-04-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

Postul este unul de vanzari . In prima faza persoanele selectate vor trebui sa contacteze telefonic diverse firme din tari vest europene in vederea stabilirii unei intalniri in prima faza telefonica. Scopul acestei intalniri telefonice va fi incercarea de a vinde servicii de web design, software development, team extension and completion. Intalnirea telefonica va fi purtata pentru inceput de managerul de vanzari in prezenta angajatului care a stabilit-o. Dupa ce angajatii selectati se vor acomoda cu conditiile de lucru vor avea ocazia sa finalizeze deal-uri fara asistenta managerilor.

AVETI IN FATA O REALA SANSA DE A FACE CEVA INTR-UN DOMENIU EXTRAORDINAR. Noi nu cerem experienta !


CERINTE

Daca esti o persoana comunicativa, serioasa, rezistenta la stres, capabila sa faca fata unui refuz, genul de om care daca e dat afara pe usa intra pe fereastra atunci AVEM NEVOIE DE TINE. Avem nevoie de persoane carora sa le placa acest tip de job, respectiv vanzari telefonice de servicii in mediu international.

Obligatoriu cunoasterea a unei limbi straine: Engleza, Franceza.


BENEFICII OFERITE

salariu fix si comision


DESCRIEREA FIRMEI

Offshore Solutions a inceput activitatea in anul 2005, ca o alternativa offshore pentru companiile vest europene ce isi doresc o prezenta unica din punct de vedere vizual, servicii profesionale de software development si team completion. In acest moment suntem prezenti in Romania, Olanda, Curacao si Filipine.

Suntem o firma care pune foarte mare accent pe oameni, si suntem dispusi sa oferim o sansa si celor care sunt la inceput de drum. NU UITATI ! - NO EXPERIENCE REQUIRED!!!