SALES REPRESENTATIVE MATERIALE - CITITI CU ATENTIE CONDITIILE DE SALARIZARE SI PROGRAMUL SI APLICATI NUMAI DACA SUNTETI INTERESAT

my way consulting srl

12-02-2007 | EXPIRA LA 18-02-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

-PENTRU INCEPUT VA LUCRA CU PORTOFOLIUL PROPRIU DE CLIENTI (COMPANII MULTINATIONALE, COMPANII NATIONALE MARI, AGENTII DE PUBLICITATE).
-Pe viitor i se vor pune la dispozitie baze de date cu clienti.
-Se asigura un suport avantajos referitor la preturi si diversitatea produselor
-Stabilirea contactelor cu clientii, negocierea contractelor (pret produse, cantitate, calitate, termene de plata).
-Incheierea de contracte viabile.
-Mentinerea si consolidarea relatiilor cu clientii.
-Raportari periodice a activitatilor prestate.


CERINTE

-Trebuie sa aiba experienta relevanta in domeniul vanzarilor de materiale promotionale si publicitare, sa cunoasca limba engleza la nivel conversational, preferabil absolvent studii superioare, calitati de bun negociator.
-TREBUIE SA AIBA UN PORTOFOLIU DE CLIENTI NECESAR PENTRU A REALIZA VANZARI DE 40.000 DE EURO PE LUNA
-Trebuie sa fie o persoana hotarata sa lucreze in domeniul vanzarilor si care este convinsa ca acest job i se potriveste.
-Trebuie sa fie o persoana de incredere, cu o prezenta agreabila, dispusa sa-si asume responsabilitati, rezistenta la stres si care sa dea dovada de constiinciozitate, comunicativitate, punctualitate, sinceritate, intuitie si capacitate de cunoastere a oamenilor


BENEFICII OFERITE

VENIT GARANTAT DE 2000 DE EURO LA REALIZAREA TARGET-ULUI DE 40.000 EURO VANZARI PE LUNA.
Masina se asigura dupa prima luna considerata de proba.
Mai multe detalii despre venituri si alte beneficii puteti afla in cadrul unui eventual interviu


DESCRIEREA FIRMEI

MY WAY CONSULTING, agentie acreditata de Ministerul Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei, are ca obiect de activitate recrutarea si plasarea de personal pentru piata interna a fortei de munca.
In cazul de fata, selectam candidati pentru colaboratorul nostru, SC GRMLIN SRL, firma care isi desfasoara activitatea in domeniul importului si distributiei produse promotionale si de publicitate si ca activitate noua distributia de proiectoare.
GREMLIN SRL ofera servicii complete in domeniul materialelor promotionale, personalizate pentru fiecare client, incepand de la idei si strategie, la planificare si finalizand cu executia si distributia acestora