SALES REPRESENTATIVE BUCURESTI + SUD + BANAT

ABC Human Capital

10-04-2007 | EXPIRA LA 02-05-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

- Clientul nostru este o companie internationala de traditie al carei obiectiv este sa raspunda la cerintele pietei oferind produse functionale si de calitate.
- Avand peste 37 ani de traditie si experienta in producerea si comercializarea de chiuvete de bucatarie si accesorii pentru bucatarii si cu o excelenta retea de distributie in Slovenia, unde si afla firma mama si peste hotare, inclusiv Romania, firma este unul dintre cei mai importanti jucatori pe piata productiei si distributiei de chiuvete si accesorii pentru bucatarii.

RESPONSABILITATI:
- Mentinerea legaturilor cu clientii existenti si dezvoltarea unei retele proprii de clienti;
- Asigurarea procesului de vanzare si promovare a produselor;
- Intretinerea, dezvoltarea si pastrarea relatiei cu clientii din zona atribuita - Bucuresti + Sud + Banat;
- Realizarea vanzarii produselor prin prezentarea ofertelor generale / speciale;
- Negocierea conditiilor comerciale;
- Atingerea target-ului fixat de companie privind volumul vanzarilor si incasarilor;
- Prospectarea periodica a pietei, actualizarea bazei de date, identificarea potentialilor clienti si atragerea acestora;
- Pregatirea rapoartelor de activitate sia altor rapoarte speciale cerute de Directorul de vanzari.


CERINTE

- Experienta de minim 2 an in domeniul VANZARILOR, de preferinta in vanzari de gresie, faianta, chiuvete, accesorii pentru bucatarii etc.
- Cunostinte de limba engleza
- Abilitati de planificare si organizare a activitatilor ce urmeaza a fi desfasurate
- Excelente abilitati de comunicare si interrelationare personala, organizat, spirit de initiativa, analitic, flexibil, adaptabil, capacitate de lucru in echipa, bun negociator.


BENEFICII OFERITE

- Pachet salarial motivant;
- Mediu de lucru profesionist si competitiv.


DESCRIEREA FIRMEI

ABC HUMAN CAPITAL este urmarea fireasca a experientei de peste 6 castigata de fondatorii companiei, in acest domeniu vast, complex, provocator, in continua miscare si schimbare al resurselor umane.

ABC Human Capital poate fi juristul personal pe probleme de legislatie a muncii, recrutorul eficient si rapid, administratorul resurselor umane, provider-ul de leasing de personal, evaluatorul psiho-profesional neutru si competent, pe scurt: PARTENERUL DE AFACERI DISCRET SI EFICIENT.