Sales Representative

Bene Romania S.R.L

10-06-2006 | EXPIRA LA 16-06-2006

Job expirat

RESPONSABILITATI

¿ Asistarea activa a clientilor si proiectelor nationale si internationale
¿ Achizitii de noi clienti si extinderea bazei de clienti
¿ Management de proiect
¿ Transpunerea strategiei locale de marketing


CERINTE

Preferam pentru aceasta functie o persoana cu o solida baza comerciala / tehnic, gandire intreprinzatoare si cu experienta unei activitati de succes in vanzari, de preferinta in domeniul activelor de investitii de inalta calitate, intr-o societate multinationala.
Personalitatea dv. este marcata de orientarea spre performanta si rezultate, de dinamism si profesionalism. Competenta dv. sociala se distinge prin calitatea abordarii fata de parteneri, clienti si colegi. Sunteti, de asemenea, o prezenta agreabila, aveti bune cunostinte de operare pe calculator si aveti cunostinte foarte bune de limba engleza, adecvate pentru negocieri, in mod ideal si cunostinte de limba germana.


BENEFICII OFERITE

Va asteapta deci o activitate incitanta si interesanta in mediul profesional al unei firme active pe plan international.


DESCRIEREA FIRMEI

Succesul nu este o intamplare, ci un loc de munca la Bene.
Bene.Un grup de firme, care isi pune amprenta pe schimbarea biroului prin concepte inovatoare, produse si servicii.Designul, ghidul tematic si o echipa de angajati energici sunt factorii cheie ai succesului nostru.
De mai multi ani suntem reprezentati cu succes de o filiala activa in Bucuresti.Oferim consiliere pertenerilor - arhitecti, proiectanti, investitori, societati internationale, dar si nationale.Pentru a conduce cu raspundere activitatea de vanzari din aceasta unitate de distributie, care numara in prezent 6 angajati, cautam o personatilate energica, tanara si dinamica ( M/F )