SALES REPRESENTATIVE

ABC Human Capital

03-09-2007 | EXPIRA LA 03-10-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

Clientul nostru activeaza in domeniul biroticii, papetariei, produselor consumabile si de protocol pentru birouri si echipamentelor de protectie si personalizari.
Printre clientii firmei se numara nume de prestigiu : Bursa Romana de Marfuri, BCR Leasing, BRD, Grupul Cris-Tim, Euroline, Trustul de Presa Best Media, Delegatia Consiliului Europei, Alexandrion Grup Romania, CFR Calatori, Pioneer, Grupul Alltrom JVC, Lindab, Xerox Romania, Ministerul Interne - Inspectoratul General de Politie, Augsburg International, Musat si Asociatii, DTH Televison, Philip Morris Romania, Med Life, Medsana, Medisystem, Puls, CEC, Ministerul de Finante, Camera de Comert si Industrie a Romaniei, Blue Line, Capgemini, Reteaua Spring Time

RESPONSABILITATI

Contactarea potentialilor clienti pretabili consumatori pentru produsele comercializate de companie
Negocierea ofertelor trimise si a contractelor
Participarea la licitatii
Identifica nevoile clientilor si le ofera consultanta in luarea deciziilor
Atingerea target-ului fixat de companie privind volumul vanzarilor si incasarilor
Prospectarea periodica a pietei, actualizarea bazei de date, identificarea potentialilor clienti si atragerea acestora
Indeplinire obiectivelor de vanzare.


CERINTE

Experienta in vanzari minim 1 an, de preferinta in vanzari de birotica-papetarie, produse consumabile, de protocol, produse pentru curatenie, tec.
Permis de conducere categ. B
Abilitati de planificare si organizare a activitatilor ce urmeaza a fi desfasurate
Excelente abilitati de comunicare si interrelationare personala, organizat, spirit de initiativa, analitic, flexibil, adaptabil, capacitate de lucru in echipa, bun negociator.
Abilitati de utilizare a calculatorului si cunostinte de limba engleza.


DESCRIEREA FIRMEI

ABC HUMAN CAPITAL este urmarea fireasca a experientei castigate de fondatorii companiei, in acest domeniu vast , complex , provocator, in continua miscare si schimbare al resurselor umane.

ABC Human Capital poate fi juristul personal pe probleme de legislatie a muncii, recrutorul eficient si rapid, administratorul resurselor umane, provider-ul de leasing de personal, evaluatorul psiho-profesional neutru si competent, pe scurt: PARTENERUL DE AFACERI DISCRET SI EFICIENT.