SALES & MARKETING DIRECTOR

TOP BRANDS DISTRIBUTION S.R.L.

17-09-2009 | EXPIRA LA 23-09-2009

Job expirat

RESPONSABILITATI

- Vei participa la definirea si implementarea strategiei de vanzari, coreland-o cu strategia de marketing.
- Vei fi responsabil de organizarea, monitorizarea, coordonarea si controlul intregii activitati de vanzare, distributie si merchandising pentru produsele companiei.
- Vei fi responsabil de crearea si implementarea strategiei de marketing, in conformitate cu bugetul alocat si cu obiectivele companiei. Vei mentine, de asemenea, legatura cu furnizorul extern de servicii de marketing, coordonand activitatea acestuia.

Daca iti doresti sa te alaturi echipei noastre, aplica pe acest site, imediat ce vei citi anuntul nostru, sau transmite cv-ul la adresa application@tbd.ro / fax nr. 021 – 404.37.20.
Se vor contacta numai candidatii ale caror cv-uri au fost selectate.


CERINTE

Vrei sa faci parte dintr-un colectiv dinamic si aflat la inceput de drum, unde sa-ti pui in valoare atat experienta in domeniul vanzarilor FMCG cat si cunostintele de marketing?
Vrei sa contribui la dezvoltarea unei companii care isi propune sa ajunga leader de piata prin calitatea produselor oferite?
Top Brands Distribution (TBD) este una dintre cele mai experimentate companii din Romania in domeniul distributiei bunurilor de larg consum, fiind principalul distribuitor al produselor Philip Morris Romania.
Din 1998, Top Brands Distribution a avut o dezvoltare continua, devenind o companie de varf in distributia produselor de larg consum.
Ultimul semestru al anului 2009 inseamna pentru TBD intrarea in productie. Am startat dezvoltarea unei linii de procesare a laptelui in comuna Bucsani, sat Vadu Lat, jud Giurgiu (aproximativ 35 km de la iesirea din Bucuresti spre Pitesti, in directia Bolintin Vale) si ne dorim sa angajam

SALES & MARKETING DIRECTOR
(post locat in sediul central TBD - Otopeni)

Ce asteptam de la candidatii pe acest post?
Cel mai important lucru este sa iti doresti sa construiesti alaturi de noi. In plus, ne dorim persoane dinamice, orientate spre rezultate, implicate si care sa indeplineasca urmatoarele conditii:
- Studii superioare finalizate,
- Minim 5 ani experienta intr-o pozitie manageriala de vanzari, intr-o companie din domeniul FMCG/ productie alimentara.
- Experienta relevanta in dezvoltarea si implementarea de strategii de vanzari.
- Foarte bune abilitati manageriale (viziune si gandire strategica, capacitate de planificare si organizare, coordonare, control), gandire logica si structurata, capacitate de analiza si sinteza, capacitate decizionala, leadership.
- Carnet de conducere categoria B.
- Foarte bune cunostinte de utilizare Microsoft Office.
- Cunostinte de Time Management si Project Management.


DESCRIEREA FIRMEI

Top Brands Distribution este una dintre cele mai experimentate companii din Romania in domeniul distributiei bunurilor de larg consum, fiind principalul distribuitor al produselor Philip Morris Romania.

Din 1998, Top Brands Distribution a avut o dezvoltare continua, devenind o companie de varf in distributia produselor de larg consum, cu o forta de vanzare de peste 280 de persoane, ce raspund cerintelor a peste 18,000 de clienti din Bucuresti si din alte 18 judete ale tarii.