SALES MANAGER / NEW BUSINESS HUNTER

PUBLIMAR ADVERTISING

03-03-2006 | EXPIRA LA 02-04-2006

Job expirat

RESPONSABILITATI

1. Isi planifica concret si detaliat actiunile specifice lunare.

2. Realizeaza efectiv vanzarea serviciilor firmei prin descoperirea, contactarea, castigarea si fidelizarea clientilor.

3. Negociaza clauzele financiare ale contractelor comerciale si orice alte conditii generale care sunt legate direct sau indirect de acestea.

4. Reprezinta si actioneaza in numele si in interesul firmei in orice context comercial public sau privat susceptibil sa aduca firmei avantaje de orice natura.

5. Descopera si propune conducerii noi furnizori pentru serviciile subcontractate de firma in vederea reducerii costurilor acestora. Negociaza cu acestia clauzele financiare ale contractelor si orice alte conditii generale care sunt legate direct sau indirect de acestea. Rezolva amiabil eventualele situatii conflictuale care ar putea apare intre firma si furnizori pe durata derularii unui contract.

6. Intretine relatii stranse cu clientii pentru a cunoaste din timp necesitstile lor de comunicare, pentru a le evidentia si pentru a propune solutionarea lor prin serviciile firmei. Rezolva amiabil eventualele situatii conflictuale care ar putea apare intre firma si clienti pe durata deruarii unui contract.

7. Intocmeste, trimite, primeste si administreaza conform legislatiei in vigoare toate documentele financiare referitoare la fiecare contract in parte. Urmareste din punct de vedere legal si financiar derularea contractelor precum si realizarea incasarilor de la clienti si face toate demersurile necesare pentru efectuarea acestora la datele si la valorile convenite.

8. Este permanent la curent cu toate evenimentele si situatiile legate direct sau indirect de domeniul de activitate al firmei si de contextul socio-profesional care influenteaza existenta firmei.

9. Respecta regulamentul de ordine interioara al firmei si nu ia nici o decizie de natura sa angajeze firma in orice un fel fata de terti fara acordul conducerii.

10. Indeplineste prompt si corespunzator orice alte cerinte ale conducerii firmei legate direct sau indirect de domeniul sau de activitate.


CERINTE

O experienta de cativa ani in domeniu, cunostiintele specifice necesare care ii permit rezultate concrete si rapide.
De formatie (eventual comerciala) superioara, DC are o buna cunoastere a fenomenului comercial in ansamblu si in particular al publicitatii, experienta in negocieri si este perfect capabil sa descopere si sa exploateze noi surse de profit.
Are mobilitate, inteligenta, capacitate de convingere si este o persoana agreabila, buna comunicatoare, cu spirit de echipa si disponibilitate permanenta pentru rezolvarea problemelor care apar.


BENEFICII OFERITE

Salariu foarte motivant


DESCRIEREA FIRMEI

Publimar Advertising este o mica firma de comunicare institutionalizata bazata pe un puternic departament creativ.