Sales manager

Confidential

29-10-2010 | EXPIRA LA 04-11-2010

Job expirat

RESPONSABILITATI

Beneficiile si responsabilitatile viitorului angajat se negociaza in cadrul primului interviu. Oferim posibilitatea de a lucra in cadrul unei echipe tinere, fara prejudecati, sub conducerea unui coordonator intelegator si amabil. Nu exista ierarhii invechite iar meritele personale sunt recunoscute si recompensate. Nu promitem ca va veti imbogati peste noapte, dar va oferim posibilitatea de a cunoaste un mediu nou, un stil de lucru lejer si posibilitatea de castiga o experienta solida in domeniul vanzarilor, experienta utila in viitor.


CERINTE

Daca esti tanar/tanara, ai teminat sau esti in curs de finalizare a unei facultati (indiferent de profil) si esti in cautarea unui loc de munca te invitam sa te alaturi echipei noastre de vanzari. Nu avem un standard sau un "profil al candidatului ideal", cautam persoane serioase, care doresc sa munceasca si oferim suportul pentru inceperea unei carirere. Daca aceasta va fi una de succes depinde de fiecare candidat in parte. Singurele cerinte ar fi:
-dorinta de a invata
-abilitati de comunicare si persuasiune
-vocabular bogat si cultura generala
-initiativa si imaginatie


BENEFICII OFERITE

Mentionam ca in oferta financiara, corelata cu experienta si calitatile aplicatilor sunt incluse si bonus-uri in functie de performante, sub forma de bani, excursii in tara si strainatate etc.