Sales Executive

Q&Q Info Consult SRL

08-03-2007 | EXPIRA LA 14-03-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

Responsabilitatile postului includ identificarea tintelor potentiale, vizite la clienti, ofertare, negociere, follow-up pentru software si servicii de implementare a unei platforme de Business Intelligence.


CERINTE

Candidatul ideal are dorinta de succes, capacitate de invatare si adaptare, un minim de experienta despre tehnicile de vanzare, cunostinte de operare PC (Word, Excel, Outlook, PowerPoint), inclusiv inclinatii filo-tehnologice (computer fan sau computer freak).
Constituie un avantaj experienta anterioara in vanzarea de software sau consultanta, precum si numarul de relatii curente cu mediul de afaceri.


BENEFICII OFERITE

Beneficiile includ un salariu motivant, direct dependent de rezultatele obtinute, precum si, in functie de nivel de senioritate si de pozitia efectiva, masina, laptop etc.
In plus, oferim un mediu de lucru deschis, cu oportunitati rapide de evolutie in cariera si de dezvoltare profesionala continua.


DESCRIEREA FIRMEI

Q&Q Info Consult ofera companiilor romanesti know-how si aplicatii software necesare implementarii unei platforme de business intelligence, cu scopul declarat de a imbunatati randamanentul managementului existent in companiile romanesti. Q&Q Info Consult este QlikView Certified Partner.