SALES CONSULTANT WEB SITE-URI

New Age Solutions SRL

14-12-2007 | EXPIRA LA 13-01-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

Consultantul in vanzari va avea menirea de a prezenta si de a vinde serviciile de web design oferite de firma, in urma unor intaniri la sediul diferitelor firme din Bucuresti, dupa o detaliere a nevoilor acestor firme si dupa oferirea solutiei optime. Consultantul in vanzari va avea relatii de colaborare cu designerul firmei noastre pentru a-i explica acestuia dorintele clientului. Atributii: - actualizarea permanenta a bazei de date cu firme din Bucuresti - contactarea telefonica a firmelor din baza de date si stabilirea persoanei de contact - stabilirea intalnirilor la sediul firmelor contactate, cu persoana de contact - discutarea nevoilor de design - propunere oferta optima - incheierea de contracte - mentinerea legaturii cu noii clienti


CERINTE

- responsabilitate, atentie, dorinta de munca
- incredere in propriile forte


BENEFICII OFERITE

- salariu de baza + comisioane din vanzari
- telefon mobil
- training


DESCRIEREA FIRMEI

New Age Solutions are 2 domenii de activitate de interes major, pe care le imbina perfect cu scopul de a asigura clientilor servicii complete: IT si PUBLICITATE.
Firma se axeaza pe design, dezvoltare si administrare de pagini web, aplicatii software si solutii hardware. In domeniul publicitar, dorim sa ajutam clientii nostri sa se faca cunoscuti, iar pentru acest lucru au nevoie de un web site de calitate, de design pentru materiale publicitare si de un tipar calitativ si rapid pentru acestea.

New Age Solutions ofera si solutii de telefonie mobila si internet de la furnizorul ZAPP, firma fiind unul dintre cei mai puternici dealeri ZAPP de pe piata.