Sales Account Manager

S.C. Versa Puls Media S.R.L.

30-04-2014 | EXPIRA LA 02-05-2014

Job expirat

RESPONSABILITATI

Iti place sa stai la birou. Iti place sa vinzi mereu aceleasi servicii si produse. Te motiveaza doar banii. Esti o persoana inchisa si nu comunici prea mult cu colegii. Nu te implici in alte proiecte in afara de cele care iti sunt impuse. Nu ai cautat in viata ta clienti noi. Nu prea ai idei in general. Daca te regasesti in cele de mai sus nu te vrem!


CERINTE

Nu ai reusit sa dai licenta. Ai o experienta mica in vanzari sau in media. Nu stii sau nu vrei sa conduci o masina. Nu ai reusit sa inveti engleza pana acum. Nu te vrem !


BENEFICII OFERITE

Daca nu te regasesti in cele de mai sus noi iti oferim un loc in echipa noastra de vanzari. Avem o echipa tanara si sociabila. Suntem parte dintr-un grup international. Iti dam si salariu si bonusuri. Nu te vrem prea mult in birou deci iti dam laptop, mobil cu minute nelimitate si vei avea tot timpul full-ul facut la masina. Te asteptam la interviu (ai grija ca e in engleza pentru ca avem sef strain!)


DESCRIEREA FIRMEI

Versa Puls Media, as a Romanian leading communication company provides specialized information to medical community for their continuous professional development and to consumers for adopting a healthy life style and also delivers high-quality promotion solutions to companies producing products and services for a better human health. Versa Puls Media is a part of an international publishing group Mlada fronta since 2008. For more informations, please visit our site www.pulsmedia.eu