ROMAERO S.A. ANUNTA ORGANIZAREA CONCURSULUI PENTRU OCUPAREA SEF BIROU AUDIT INTERN (cod cf.C.O.R. 121904)

S. ROMAERO S.A.

17-11-2016 | EXPIRA LA 17-12-2016

Job expirat

RESPONSABILITATI

PRINCIPALELE ATRIBUTIILE ALE SEFULUI BIROULUI AUDIT INTERN, conform Legii nr. 672/2002 privind auditul public intern, republicata , Regulamentului de Organizare si Functionare al societatii si fisei postului:

Elaboreaza:

- Carta Auditului Intern
- Codul privind conduita etica a auditorului intern
- Norme metodologice de audit intern specific societatii
- Procedura de Audit Intern, Manualul de audit intern.
- Planul anual de audit – misiuni de audit intern/ad-hoc si de consiliere – stabilit prin consultare ierarhica si pe baza evaluarii riscului asociat diferitelor structuri, activitati, programe, proiecte.
- Referate justificative privind stabilirea obiectivelor, activitatilor, structurilor aferente prioectului planului anual de audit intern.
- Programul de asigurare si imbunatatire a calitatii sub toate aspectele activitatii de Audit Intern.
- Raportul anual al activitatii de audit intern
- Raportari periodice-trimestriale privind activitatea de audit intern destinate Conducatorului societatii si Consiliului de Administratie.

Stabileste prin programe de activitate politici si proceduri pentru exercitarea activitatii de audit intern, proceduri de monitorizare a implementarii masurilor aprobate de conducere in urma misiunilor de audit si sistem de raportare ierarhica.

Examineaza obiectiv ansamblul activitatilor societatii in scopul furnizarii unei evaluari independente privind: managementul riscului, masura in care sistemul propriu de control asigura indeplinirea obiectivelor si utilizarea resurselor financiare/umane/materiale in mod economic/eficace/eficient; economicitatea, eficacitatea si eficienta cu care sistemele de conducere si executie din societate si/sau la nivelul unui program/proiect , utilizeaza resursele financiare, umane sau materiale pentru indeplinirea obiectivelor si obtinerea rezultatelor stabilite.

Consiliaza conducerea, prin activitate/misiuni /de consiliere, pentru buna administrare a veniturilor si cheltuielilor, protejarea fondurilor, impotriva pierderilor datorate erorii, risipei, fraudei, abuzului.

Examineaza sistemul contabil si fiabilitatea acestuia.

Aplica masuri si proceduri de audit care sa asigure constatarea erorilor, neconformitatilor, ilegalitatilor cu consecinte directe asupra valorilor financiare sau asupra rezultatului auditului.

Prezinta conducatorului societatii Rapoartele de Audit intern in vederea aprobarii acestora si la solicitare, Consiliului de Administratie.

Prelucreaza si urmareste aplicarea corecta si la timp a legilor, hotararilor, actelor normative si deciziilor interne.

Desfasoara activitatea conform cu standardele tehnice si profesionale, se conformeaza standardelor promulgate de Uniunea Centrala de Armonizare pentru Auditul Public Intern, Camera Auditorilor Financiari din Romania, Comitetul pentru Standarde Internationale de Contabilitate sau alte organisme cu atributii de reglementare a legislatiei in domeniu.

Respecta sistemul de Control Financiar Preventiv.

Reprezinta societatea in relatii specifice domeniului de activitate conform imputernicirii primite sau a prevederilor legale.


CERINTE

PROFILUL CANDIDATULUI – Experienta

Candidatii trebuie sa detina experienta dovedita in domeniu, sa detina o intelegere aprofundata a unui mod de lucru cat mai eficient, experienta in cadrul unei companii constituie un avantaj.

Candidatii trebuie sa aiba abilitatea de a genera si implementa modificari semnificative in cultura organizationala.

Candidatii trebuie sa dispuna de o buna reputatie la nivel personal si profesional.

CRITERII DE RECRUTARE SI SELECTARE

Criterii de recrutate si selectare necesar a fi indeplinite cumulativ:

1. Minim 5 ani experienta profesionala, 2 ani in functie de conducere.
2. Absolvent(a) de studii superioare economice
3. Calificarea de auditor financiar
4. Cunoasterea limbii engleze
Angajarea candidatului desemnat castigator este conditionata de obtinerea de catre acesta a avizului entitatii publice ierarhic superioare, conform Legii 672/2002,

Criterii specifice care constituie avantaj:

1. Absolvent(a) al(a) unei specializari postuniversitare/master .
2. Abilitati de comunicare
3. Experienta in domeniu constituie un avantaj

DEPUNEREA CANDIDATURII

Documente necesare :
1. Opis
2. Curriculum vitae si scrisoare de intentie
3. Oferta tehnica – in cadrul careia candidatul va detalia modul in care indeplineste fiecare dintre conditiile de recrutare si selectare, modul in care raspunde cerintelor profilului indicat si modul in care prin activitatea sa va asigura societatii obtinerea rezultatelor urmarite
4. Copia actului de identitate
5. Copia diplomei (lor) de studii, atestate profesionale, licente, cursuri absolvite, dupa caz.
6. Recomandari, caracterizari
7. Certificate/diploma sau alte acte doveditoare care atesta calitatea de auditor financiar;

TEMATICA SI BIBLIOGRAFIE

Legislatia specifica privind Auditul Public Intern

Probele vor fi stabilite de comisia de examinare si pot include, dar fara a se limita la, utilizarea practica a cunostintelor legislative indicate si cunostinte manageriale de nivelul postului.

Modul de transmitere a dosarului de candidatura:
Documentele solicitate prin anuntul de recrutare vor fi depuse pe adresa de e-mail: office@romaero.com sau la Registratura ROMAERO S.A., cel tarziu pana la data de 29.11.2016.

DATA SUSTINERII CONCURSULUI: 08.12.2016

RELATII SUPLIMENTARE LA DEPT. R.U./SERVICIUL R.U.S.: tel. 5994011/int. 2139, 1151, si pe site-ul societatii: www.romaero.com
Regulamentul de concurs se gaseste pe pagina de internet a societatii, www.romaero.com


BENEFICII OFERITE

- bonuri de masa


DESCRIEREA FIRMEI

Romaero este o companie aerospatiala care integreaza in aceeasi locatie doua activitati majore: fabricarea de aerostructuri si intretinere si reparatii pentru aeronave de transport civile si militare. Este cea mai mare companie din Industria Aeronautica Romana, cu peste 90 de ani de traditie in acest domeniu si este situata langa Aeroportul Baneasa.