RETAIL RELATIONSHIP MANAGER: Bucuresti, Pitesti, Oradea, Ramnicu Valcea, Sibiu

LIBRA BANK SA

18-04-2008 | EXPIRA LA 18-05-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

- Raspunde de promovarea si vanzarea produselor bancii, oferind clientilor pesoane fizice consiliere financiar bancara prin servicii bancare de calitate, la timp si conform nevoilor acestora.
- Este responsabil pentru atingerea target-urilor de vizite la client si de vanzari fixate si de cresterea portofoliului de clienti, a volumului de afaceri pe segment retail banking.
- Raspunde de mentinerea si cresterea portofoliului de clienti persoane fizice, in mod activ, in conformitate cu obiectivele, targetul sucursalei si targetul personal stabilit de catre directorul sucursalei.
- Participa singur, cu Directorul de Sucursala la intalniri cu clientii existenti sau clienti tinta.
- Intocmeste rapoarte zilnice referitoare la intalnirile cu clientii din ziua respectiva si transmite aceste rapoarte Directorului de Sucursala.
- Verifica actele necesare acordarii creditului, intocmeste documentatia de credit si o inainteaza spre aprobare conducerii.


CERINTE

- Studii superioare in curs, sau finalizate
- Abilitati de vanzare si negociere dezvoltate
- Dorinta desi disponibilitatea de a realiza activitate de teren
- Implicare si initiativaSpirit de
- Orientare catre clientinitiativ


BENEFICII OFERITE

- Bonusuri lunare in functie de realizarea target-ului
- Oportunitatea de a lucra intr-o echipa de profesionisti in domeniul bancar
- Decontarea transportului


DESCRIEREA FIRMEI

Misiunea noastra este sa oferim cele mai potrivite solutii financiare pentru specialistii din segmentul profesiunilor liberale si pentru antreprenorii din segmentul firmelor mici si mijlocii.

Pentru aceasta, iti punem la dispozitie o echipa de oameni talentati si motivati, pregatiti sa te asiste. Este convingerea noastra ca succesul si performanta in mediul bancar se realizeaza nu doar prin oferirea de servicii de calitate ci, mai ales, prin construirea unor relatii si parteneriate financiare de lunga durata cu clientii nostri.