Restaurator de arta

PEGASUS RESTAURARI SRL

03-07-2007 | EXPIRA LA 02-08-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

Restauratorul de arte (aplicate), pictura (murala), examineaza astfel de lucrari din punct de vedere al tehnicii folosite, al materialelor, vopselelor si determina gradul si tipul de deteriorare a produsului, iar apoi in functie de acestea executa restaurarea propriu-zisa in etapele necesare.


CERINTE

Candidatul va avea minim liceu de arte si va fii supus la o luna de proba.
Obligatiile includ: alegerea metodei de restaurare, pe baza examinarilor facute si sa aduca lucrarea restaurata cât mai aproape de starea ei initiala, sau in cazuri speciale sa poata chiar inbunatatii aspectul general al acesteia.
Locul de munca:
- De cele mai multe ori, restaurarile se desfasoara in locatii diverse pe teritoriul tarii si deci dorim disponibilitatea de deplasare


BENEFICII OFERITE

Beneficii:
- Salariul de baza poate creste la 500 de Euro pe luna in functie de numarul de lucrari efectuate si de gradul de dificultate al acestora. Acesta poate creste in cazul in care angajatul preia conducerea intregii lucrari de restaurare
- Deplasarea in teritoriul tarii este asigurata de catre angajator


DESCRIEREA FIRMEI

Suntem deschisi la colaborare si nu ezitam sa luam in considerare orice opinie inainte de a lua o decizie. Avem multe proiecte in desfasurare, iar pentru realizarea lor in timp util ne bazam mai ales pe experienta si profesionalism, dar un ingredient important este comunicarea eficienta intre noi.