Responsabil vanzari

Sc Trivento Srl

14-08-2012 | EXPIRA LA 09-09-2012

Job expirat

RESPONSABILITATI

Esti functionar public sau doresti sa te implici mai mult in desfasurarea activitatilor publice? Vrei sa aflii mai multe informatii despre posibilitatile de pregatire ale functionarilor publici si sa te implici in derularea acestora?
SC TRIVENTO SRL în parteneriat cu AGENŢIA NAŢIONALĂ A FUNCŢIONARILOR PUBLICI (A.N.F.P.) cauta persoane interesate sa devina agenti de vanzari in puncte cheie din tara pentru a promova serviciile companiei atat in randul angajatilor din domeniul public spre a lua parte la programele de formare si perfectionare, cat si angajatilor din mediul privat. Acestea se axeaza pe managementul instutiilor publice, urbanism, achizitii publice, dezvoltare personala in zona conflictului, comunicarii, negocierii precum si mediere a conflictelor, automotivatie si eficienta in desfasurarea activitatii profesionale.


CERINTE

Cerinte candidat:
- Excelente abilitati de comunicare si relationare interpersonale;
- Aptitudini de vanzare, negociere;
- Atitudine pozitiva, amabilitate, perseverenta, responsabilitate, initiativa si personalitate dinamica;
- Orientare catre performanta si rezultate, atitudine proactiva;
- Capacitate de organizare a activitatii individuale, prioritizare a activitatilor;
- Capacitate de analiza si structurare a informatiei;
-Tinuta profesionala, prezenta agreabila.


BENEFICII OFERITE

- Plata pe baza de comision;
- Acces la informatii din domeniul public;
- Dezvoltare de relatii de parteneriat si colaborare cu inalti functionari publici.

Trivento isi ofera serviciile in consultanta si in domeniul formarii profesionale prin derularea de cursuri de perfectionare in următoarele domenii: management, mediu, marketing, mediere, dezvoltare personala, coaching.

JUDETELE DE INTERES SUNT URMATOARELE: ALBA, ARGES, ARAD, BACAU, BIHOR, BISTRITA-NASAUD, BOTOSANI, BRASOV, BRAILA, BUZAU, CALARASI, CLUJ, CONSTANTA, COVASNA, DAMBOVITA, DOLJ, GALATI, GORJ, GIURGIU, HARGHITA, HUNEDOARA, IALOMITA, IASI, ILFOV, MARAMURES, MEHEDINTI, MURES, NEAMT, OLT, PRAHOVA, SATU-MARE, SALAJ, SIBIU, SUCEAVA, TELEORMAN, TIMIS, TULCEA, VASLUI, VALCEA, VRANCEA.


DESCRIEREA FIRMEI

Infiintata in anul 2008, Trivento este o companie privata, cu capital integral romanesc. Nascuta din pasiunea pentru a darui inovatie, noutate, originalitate compania a crescut rapid si s-a dezvoltat in ceea ce priveste serviciile oferite, astfel incat in momentul de fata suntem in masura sa oferim solutii utile si complete pentru mediul public si privat. Ne face sa credem asta proiectele realizate pana acum, toate reprezentand motiv de mandrie atat pentru noi, cat si pentru beneficiarii lor.
Trivento isi ofera serviciile in consultanta si in domeniul formarii profesionale prin derularea de cursuri de perfectionare in următoarele domenii: management, mediu, marketing, mediere, dezvoltare personala, cocahing.