Responsabil vanzari

Expodesign&Consulting

05-07-2013 | EXPIRA LA 04-08-2013

Job expirat

RESPONSABILITATI

Suntem o echipa compacta, tanara si dinamica, cu o medie de varsta de 30 de ani si cautam un coleg de echipa serios si dedicat proiectului in care este implicat. Trebuie sa fii o persoana care cauta un loc de munca stabil - un coleg de cursa lunga, care nu este interesat de o oportunitate de moment si care doreste sa se dezvolte pe plan personal si financiar.
Sarcina ta principala este gasirea de clienti noi, expozanti care doresc sa participe la diferite targuri si expozitii in Europa de Vest si care au nevoie de un constructor de standuri.


CERINTE

Trebuie sa fii punctual, ordonat, foarte atent la detalii si prezentabil
Alte cerinte:
- cunostinte foarte bune de limba engleza - orice alta limba straina cunoscuta este binevenita
- cunostinte foarte bune de office
- disponibilitate pentru deplasari si program prelungit, uneori si in weekend-uri
- experienta in domeniul nostru este un avantaj
- multa ambitie si determinare


BENEFICII OFERITE

Salariul precum si alte detalii legate de locul de munca vor fi discutate intr-o intalnire la sediul nostru.


DESCRIEREA FIRMEI

Oferim servicii complete de proiectare si realizare de standuri expozitionale pentru targuri si expozitii cu ajutorul sistemelor modulare si cu materiale conventionale. Utilajele moderne de debitare si prelucrare a palului melaminat, depozitele proprii din Bucuresti si Germania si flota auto proprie ne ofera posibilitatea de a realiza orice fel de sisteme de prezentare si standuri expozitionale personalizate sau pe sisteme expozitionale modulare.
Suntem activi in marile complexe expozitionale din Romania si Europa atat prin forte proprii cat si prin partenerii nostri.