Responsabil Securitate Sisteme Informatice

JOBSgarden

21-03-2008 | EXPIRA LA 17-04-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

- Responsabil de coordonarea si de monitorizarea subiectelor de securitate informationala la nivelul departamentului IT.
- Are in responsabilitate, propunerea de politici de securitate, de proceduri si de punerea acestora in practica avind ca scop integritatea, disponibilitatea si confidentialitatea sistemelor informatice si a resurselor informationale vitale pentru Organizatie.
- Raspunde de implementarea, organizarea si asimilarea politicilor de securitate aprobate de Management la toate nivelurile Organizatiei.
- Evalueaza periodic nivelul de riscuri legate de IT in cadrul Organizatiei si participa la misiunile de audit intern pentru a evalua nivelurile de protectie.
- Face parte din echipa de raspuns la incidente de securitate care ia in sarcina incidentele investigarea, rezolvarea si masurile necesare pentru preventia re-aparitia incidentelor de aceeasi natura.
- Participa in cadrul echipei de management din departamentul IT la elaborarea strategiei IT tinand cont in mod particular de constringerile legate de securitatea Sistemelor Informationale.
- Este sef de proiect pentru proiecte ca punerea in practica a procedurilor de infrastructura si de disaster recovery sau de business continuity.
- Participa la certificarea ISO 17799 a departamentului.


CERINTE

- Studii superioare
- Experienta minim 5 ani
- Competenete avansate de arhitectura si parametrari retea
- Experienta si cunostinte tehnice solide : configurarea sistemelor de exploatare (Windows si tip- Linux) arhitectura retea, TCP/IP, firewall, proxy, solutii anti-virus, anti-spam si anti-intruzie
- Cunoasterea normelor: ISO 17799, ITIL, ISO 27001
- Limba engleza - nivel avansat (scris, conversational, limbaj tehnic) - obligatoriu
- Limba franceza (limbaj tehnic) - preferabil
- Tehnici de prezentare si argumentare a alegerilor facute.
- Abilitati de comunicare si organizare
- Capacitati de persuasiune, atentie, meticulozitate, implicare, eficienta, proactivitate.
- Orientarea spre client
- Responsabilitate
- Orientare spre echipa
- Adaptarea la schimbare
- Comunicare
- Etica


BENEFICII OFERITE

Pachetul salarial este competitiv, negociabil in functie de competente, nivelul de pregatire si experienta individuala.


DESCRIEREA FIRMEI

ITJobs este o companie ce ofera servicii complete de recrutare si selectie, avand filiale in Budapesta, Belgrad, Dubai, Kiev, Viena si Bucuresti.

Compania a fost fondata in anul 2001 avand ca obiect principal de activitate recrutarea si selectia specialistilor IT si Telecomunicatii. Inca de la inceput compania si-a construit o solida reputatie in domeniul recrutarii profesionistilor IT, pe toate nivelurile de experienta, de la pozitii de intrare pana la cele de top.

In 2005, pentru a tine pasul cu cerintele pietei, compania a dezvoltat o noua divizie, Jobsgarden, care are ca obiect de activitate recrutarea specialistilor din domeniile comercial, financiar, resurse umane, inginerie.

www.jobsgarden.ro