RESPONSABIL RECEPTIE-SECRETARIAT

VODANET MEDIA

05-09-2007 | EXPIRA LA 05-10-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

Felicitari pentru vizualizarea acestui anunt!
Te cautam pentru a aduce plus valoare, organizare, atitudine pozitiva si proactivitate unei echipe de tineri dedicati, reuniti sub umbrela Vodanet Media. Vrem sa te aducem in mijlocul nostru pentru a ne ajuta sa oferim o interfata profesionista intre Vodanet Media si partenerii si utilizatorii nostri.

Iti oferim posibilitatea de a lucra intr-un mediu foarte dinamic si plin de oportunitati de dezvoltare. Alaturi de noi vei avea posibilitatea de lucra in mod autonom, oferind suport administrativ si informatii colegilor si partenerilor, contribuind la fluidizarea activitatii si administrarea arhivei de documente a companiei. Oferim salariu atractiv si mediu de lucru placut, alaturi de o echipa tanara si entuziasta.


CERINTE

Candidatul ideal pentru aceasta pozitie este un bun comunicator, suportiv, organizat si orientat catre client. Experienta in domeniul administrativ-secretariat alaturi de cunostinte foarte bune de operare PC sunt de asemenea absolut necesare pentru cel/cea care va ocupa aceasta pozitie.

Esti persoana potrivita daca esti responsabil/a, descurcaret/ata, energic/a, atent/a la detalii, si ai o pasiune pentru lucrul bine facut.


BENEFICII OFERITE

Daca cele de mai sus te descriu in cea mai mare masura vei gasi aici mediul propice pentru a-ti dezvolta abilitatile, contribuind la cresterea ta profesionala si personala intr-un mod original si lipsit de constrangerile unui job traditional.


DESCRIEREA FIRMEI

Vodanet s-a nascut din pasiunea si ambitia unei echipe tinere care a decis ca publicitatea on-line are un viitor în Romania si a depus toate efoturile pentru a reusi sa se impuna pe piata.
Calitatea pe care o apreciem cel mai mult la angajatii nostri este disponibilitatea de a învata. Web publishing-ul si publicitatea on-line sunt domenii noi, în care specialistii sunt în formare si de aceea noi am ales sa ne formam propriii specialisti. Ne plac oamenii care accepta provocari si sunt dispusi sa munceasca atât cât este necesar pentru a realiza lucruri remarcabile.