Responsabil Programare

Petrolvalves

16-07-2012 | EXPIRA LA 15-08-2012

Job expirat

RESPONSABILITATI

Obiectivul postului:
Crearea unei plan de productie pentru fiecare lucrare conform comenzilor si cuprind obiectivele de aprovizionare cu materie prima, documentatia tehnica de executie si obiectivele de productie pentru fiecare faza. Cearea si monitorizarea productiei si a progresului raportat la planul de productie si la obiective.

Realizarea obiectivului:
- Emiterea unui plan de productie pentru fiecare lucrare cu specificatiile resurselor necesare pentru fiecare activitate, reperele pentru documentatia tehnica si pentru aprovizionarea cu materie prima.
- Actualizarea fiecarei planificari (saptamanale) in functie de progresul productiei.
- Emiterea raportului catre conducere pentru monitorizarea progresului productiei, tinand cont de formatul standard dezvoltat de Companie, utilizand Excel.
- Actualizarea sistemului pentru inregistrarea progresului productiei.
- Completarea datelor in Situatia de control a productiei realizata in Excel
- Insumarea tuturor informatiilor necesare de la Departamentul de Productie pentru completarea situatiei, din Excel, mentionate mai sus
- Asistenta in dezvoltarea indicatorilor, care includ randamentul, intarzierile, logistica/procesarea comenzilor si activitatile de productie(saptamanal, lunar).


CERINTE

- Experienta obligatorie in domeniul industrial/productie, cunostinte de lucru cu MRP, managementul gestiunii, fluxul tehnologic si evidentele materialelor.
- Sunt necesare cunostinte in domeniul mecanic, pentru a intelege procesul de productie, structura metalica pentru industria de petrol si gaze.
- Cunostrinte practice si specifice de Microsoft Project, Microsoft Excel and Microsoft Access


BENEFICII OFERITE

Salariu Negociabil


DESCRIEREA FIRMEI

Furnizare de echipament pentru industria energetica si petrochimica si recrutare si plasare de forta de munca pentru proiecte internationale.