Responsabil produs- BRASOV

zeitconcept Servicii de Personal S.R.L.

05-07-2008 | EXPIRA LA 11-07-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

Firma germana zeitconcept Servicii de Personal S.R.L. recruteaza pentru unul dintre clientii sai, o companie multinationala care isi desfasoara activitatea in Brasov, un responsabil de produs.

Responsabilitati:
- Coordonarea activitatii organizatorice si a domeniului de productie
- Activitati permanente de imbunatatire a procesului de fabricatie
- Responsabil pentru activitatea de asigurare a calitatii
- Responsabil pentru calificarea angajatilor, scolarizari, evaluari
- Colaborarea cu furnizorii si clientii in vederea prevenirii si eliminarii problemelor care pot aparea in relatia cu acestia
- Responsabil pentru respectarea prevederilor de mediu si securitatea muncii


CERINTE

Cerinte obligatorii:
- Studii superioare - profil tehnic
- Cunostinte foarte bune MS-Office
- Cunostinte foarte bune de limba engleza
- Experienta in domeniul productiei, intr-un post de conducere

Cerinte favorizante:
- Cunostinte foarte bune de limba germana


BENEFICII OFERITE

Doriti sa faceti parte dintr-o o echipa formata din persoane competente? Va place sa va stabiliti prioritati si sa va atingeti obiectivele intr-un mediu dinamic si performant?
zeitconcept va ofera sansa de a va integra intr-o companie competitiva la nivel international care incurajeaza dezvoltarea continua a angajatilor sai.
Va rugam sa aplicati la aceasta oferta de job cu un CV in limba engleza.
Va rasplatim cunostintele si experienta cu un pachet salariant foarte motivant, tichete de masa si training-uri in tara si in strainatate.


DESCRIEREA FIRMEI

Agentia de selectie si plasare de forta de munca S.C. zeitconcept Servicii de Personal S.R.L. este filiala din Bucuresti a companiei germane zeitconcept Personaldienstleistungen GmbH care ofera clientilor sai din Romania solutii inteligente de personal, un plus de flexibilitate in afaceri si transparenta in cooperare.
zeitconcept Servicii de Personal S.R.L. ofera servicii de consultanta in vederea identificarii si angajarii de personal calificat, servicii de plasare definitiva de forta de munca prin recrutare profesionala si selectie de forta de munca, precum si alte servicii aditionale, necesare succesului clientilor sai.