Responsabil Produs

BARNETT McCALL RECRUITMENT

31-03-2007 | EXPIRA LA 06-04-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

In numele clientului nostru, filiala din Romania a KAESER KOMPRESSOREN GmbH Germania, furnizor de top din domeniul compresoarelor si sistemelor de aer comprimat, cu peste 3000 angajati la nivel mondial, cautam un Responsabil de Produs cu experienta si atitudine pozitiva, pentru segmentul suflantelor de aer, cu acoperire pe intreaga tara.

Obiectivul acestei pozitii, care va raporta Directorului General, este de a dezvolta si mentine relatiile cheie cu clientii din Romania, pe segmentul suflantelor de aer profesioniste.

Responsabilitatile principale vor include:
- mentinerea si dezvoltarea unor relatii de lunga durata cu contractorii generali din domeniul proiectelor de epurare a apei, din industria cimentului, varului si vopselelor, din domeniul transportului pneumatic.
- interpretarea cerintelor clientilor si configurarea ofertelor tehnice adaptate nevoilor lor
- invatarea tehnologiilor si echipamentelor, participarea la traininguri de vanzari si la traininguri tehnice, cu scopul dezvoltarii unei culture aprofundate in domeniu


CERINTE

- experienta anterioara in inginerie de aproximativ 5 ani, preferabil intr-o industrie apropiata ca domeniu (cea pneumatica, hidraulica, a pompelor etc.)
- experienta pe suport tehnic, proiectare sau pe vanzari este considerate un plus considerabil
- cunoasterea foarte buna a limbii engleze
- disponibilitate de a calatorii in tara si in strainatate de peste 50% din timpul de serviciu
- abilitati puternice de comunicare si interrelationare sociala


BENEFICII OFERITE

- traininguri in tara si in strainatate, pe produs si pe abilitati de vanzare
- salariu de inceput competitive, posibilitati de crestere, salariu fix plus commission
- masina, telefon, laptop
- oportunitatea de a lucra intr-o echipa de profesionisti dedicate si loiali.


DESCRIEREA FIRMEI

We believe that what we do, we do well. We are proud of the services we offer, the team we have created and the results we achieve. Every person and project is unique, by offering a flexible and communicative approach we continuously exceed expectations, fulfil our professional goals and deliver.