RESPONSABIL MAGAZIN

CAMAIEU MODA ROMANIA

05-03-2020 | EXPIRA LA 05-03-2020

Job expirat

RESPONSABILITATI

Indrumă şi animă echipa pentru a dezvolta performanţele magazinului. Recrută, însoţeste şi face să evolueze fiecare dintre colaboratori.

Responsabilitaţi :

Manager pe teren, animaţi într-un spirit dinamic o echipă de (5 la 10 persoane) pentru a dezvolta performanţele magazinului. Motivaţi, însoţiţi si faceţi să evolueze toţi colaboratorii, pe baza competenţelor fiecăruia. Puneţi în valoare colecţiile, în concordanţă cu politica de merchandising. Pasionat(ă) de modă, un/o adevarată comerciantă, leadershipul de care daţi dovadă este un motor pentru întreaga echipă pentru a vă urma


CERINTE

Experienţa :


Experienţa în management operaţional, în pret-a-porter sau în distribuţie, este indispensabilă, cât şi experienţa solidă intr-un centru de profil.
Limba franceza - obligatoriu

Atuurile :


Gustul performanţei, satisfacerea clienţilor şi munca în echipă sunt principalele motoare ale activităţii.


BENEFICII OFERITE

Integrarea :
La sfârşitul unei perioade de training într-unul dintre magazinele "şcoală", veţi dispune de toate resursele pentru a duce la îndeplinire cu succes misiunile încredinţate.


DESCRIEREA FIRMEI

Creată în 1984, Camaïeu a devenit o marcă puternică de prêt-a -porter pentru femei la nivel internațional, cu o rețea de peste 1000 de magazine implantate în 18 țări (dintre care 600 în Franța).
Camaïeu dispune de propria sa rețea de magazine. Sunt magazine concepute ca adevărate spații dedicate feminității.
Grupul Camaïeu se mândrește cu un număr de aproximativ 6000 de colaboratori, care lucrează pentru a propune în fiecare săptămână 100 de produse noi în magazine.
În câteva cifre
Peste 1000 de magazine în lume (dintre care 600 în Franța)*
18 țări (Arabia Saudită, Bahrein, Belgia, Elveția, Emiratele Arabe Unite, Franța, Italia, Kuweit, Luxemburg, Maroc, Polonia, Qatar, Republica Cehă, România, Rusia, Slovacia, Spania și Ungaria)
5800 de colaboratori (dintre care 4000 în Franța)*
36 de milioane de cliente
69 de milioane de produse vândute
100 produse noi livrate în fiecare săptămână în magazine
810 milioane de euro cifra de afaceri fara taxe (2010)