RESPONSABIL HR DEPARTAMENT IT

MANPOWER Romania

11-01-2006 | EXPIRA LA 10-02-2006

Job expirat

RESPONSABILITATI

Asigura punerea in aplicarea a politicii de resurse umane in perimetrul sau cu scopul atingerii obiectivelor de performanta stabilite si asigurarii unui climat social favorabil.
Consiliaza si asista conducerea Directiei IT in gestionarea resurselor umane.
- Pune in aplicare politica de remunerare a companiei in perimetrul gestionat; pune la dispozitia ierarhiei si a celor interesati expertiza sa in domeniul remunerarii in vederea asigurarii coerentei si optimizarii resurselor de care dispune organizatia. Asigura respectarea procedurilor aferente.
- Participa, impreuna cu ierarhia din sector, la definirea nevoilor de recrutare, definirea profilurilor (posturilor, candidatilor), este implicata in procesul de recrutare si selectie cu scopul asigurarii necesarului de personal.Defineste si urmareste parcursul de integrare a noilor angajati in vederea integrarii rapide a resurselor.
- Participa si colaboreaza cu ierarhia din sector si cei interesati la definirea parcursurilor de formare cu scopul asigurarii coerentei intre nevoile organizatiei si expresia vointei salariatilor.Elaboreaza, transmite si urmareste Planul de formare pentru personalul din perimetru.
- Pune in aplicare politica de gestiune individuala. Pregateste si organizeaza Comitetele de cariera din perimetrul sau cu scopul asigurarii resurselor pentru posturile cheie (strategice) si determinarii listelor de potentiali.
- Realizeaza comunicarea pe subiecte de resurse umane cu scopul transmiterii mesajelor ce contribuie la garantarea unui climat social favorabil realizarii performantelor cerute.


CERINTE

- Studii superioare
- Experienta in resurse umane de intreprindere (minimum 3 ani)
- Limba franceza (engleza constituie un avantaj)
- Utilizare MsOffice


BENEFICII OFERITE

- Capacitate de organizare
- Capacitate de analiza si sinteza
- Intuitie si spirit de observatie
- Spirit de lucru in echipa
- Discretie (informatii confidentiale)
- Disponibilitate de deplasare periodica in tara