Responsabil fund-raising si relatii cu publicul

Fundatia pentru Integrare Europeana Sigma

07-10-2006 | EXPIRA LA 13-10-2006

Job expirat

RESPONSABILITATI

- identificarea de programe de finantare sau sponsori, redactarea de proiecte si materiale informative.
- intretinerea si dezvoltarea legaturilor cu organisme/companii/institutii finantatoare si cu potentiali parteneri si colaboratori din tara si din strainatate (Ministerul Educatiei, scoli, institutii cu profil educativ sau cultural, reprezentante diplomatice etc.).


CERINTE

- studii superioare/student ani terminali
- 1-2 limbi straine (engleza obligatoriu)
- abilitati PC (Word, Excel, Power point)
- abilitati comunicare


DESCRIEREA FIRMEI

Fundatia pentru Integrare Europeana Sigma este o organizatie neguvernamentala cu o bogata experienta in initierea si dezvoltarea de programe educationale, culturale si de tineret.
Prin activitatile noastre, ne straduim sa aducem procesul educational mai aproape de necesitatile si aspiratiile elevilor si profesorilor, venind în sprijinul alinierii învatamântului românesc la standardele europene.
În cadrul programelor dezvoltate se desfasoara diverse manifestari cultural - educative, promovand cunoasterea patrimoniului cultural-istoric national si european, mentinerea legaturilor cu comunitatile românesti de peste hotare, consolidarea relatiilor dintre diverse institutii culturale si accentuarea schimburilor interculturale dintre diverse organizatii de tineret.