Resedinta hoteliera de lux din Bucuresti, care are in exploatare un restaurant, bar de zi, sala mic dejun si Room service, angajeaza BUCATAR

Confidential

19-05-2011 | EXPIRA LA 18-06-2011

Job expirat

RESPONSABILITATI

Bucatarul va coordona si executa in mod independent toate activitatile specifice bucatariei restaurantului principal, respectiv a restaurantului de mic dejun, fiind subordonat directorului hotelului.


CERINTE

-Lucreaza sau a lucrat pe o pozitie de bucatar in mod independent. El va trebui sa fie cel care se ocupa atit de comandarea alimentelor, bauturilor ingredientelor precum si cel care pregateste preparatele care sunt oferite momentan.
-Experienta reprezinta un avantaj insa nu joaca un rol determinant.
-Pasiunea pentru a gati ,modul organizat de a lucra, corectitudinea, curatenia si respectul strict al regulilor de igiena sunt calitati indispensabile acestui post.
-Buna vointa, ambitia si dorinta de a progresa impreuna cu abilitatea de a fi un lider reprezinta o buna baza de plecare pentru candidat .
-Entuziasmul, optimismul, impreuna cu aspectul ingrijit, si modul de a se face simpatic clientilor sunt calitati de la care nu putem sa facem niciun rabat!
-Candidatul trebuie sa ne prezinte un CV complet impreuna cu referinte de la fiecare loc de munca anterior ( daca este cazul)


BENEFICII OFERITE

IMPORTANT:
Candidatii din provincie sunt bineveniti! In cazul unui cuplu de tineri se poate oferi un loc de munca in cadrul restaurantului (chelner,bucatar) si sotului sau sotiei impreuna cu o locuinta de serviciu in cadrul hotelului .
Oferta speciala din partea firmei :
-In cazuri speciale ( de exemplu candidatul vine din provincie sau exista alte motive bine intemeiate) se poate oferi o locuinta independenta si gratuita in cazul complexului hotelier de lux.
Un salariu motivant care tine cont de performante impreuna cu perspective de promovare si cariera intregesc oferta noastra .