Requirements Engineer/ IT Engineer / Business Analyst for IT Portal (part-time / remote)

Confidential

11-06-2011 | EXPIRA LA 11-06-2011

Job expirat

RESPONSABILITATI

Responsabilitatile principale are Analistului de Cerinte Software vor fi sa adune, analizeze, documenteze si valideze cerintele de la beneficiarii proiectului. Un analist talentat va fi promovat catre pozitia de product manager odata cu crestarea proiectului. Software care trebuie dezvoltat este un portal de web specific.

Pentru aceasta pozitie locul de munca este de tip remote, nefiind necesara prezenta la societate. Vor exista intalniri online pentru validarea progresului si acceptarea produsului, schimb de informatii si programarea noilor faze in desfasurarea proiectului. Intervalul de lucru este flexibil.

Isi desfasoara activitatea in colaborare directa cu finantatorul si managerul de proiect si culege toate informatiile necesare pentru documentarea cerintelor;
Intocmeste Requirements Specifications Document si alte documentatii relationate necesare;
Urmareste fazele de dezvoltare a proiectului prin revizuirea si aducerea la zi a documentatiei, in concordanta cu participantii la proiect si se implica in faza de testare / validare.


CERINTE

Persoana dinamica si analitica cu un simt al detaliilor foarte dezvoltat;
Atitudine pozitiva;
Studentii pot aplica pentru aceasta pozitie, avand in vedere faptul ca este part tima si activitatea se va desfasura remote / de la domiciliu.
Experienta anterioara in munca nu este obligatory insa orice activitate desfasurata la un proiect anterior va fi foarte apreciata.