REPREZENTANTI VANZARI ZONA BUCURESTI, TIMISOARA, PRAHOVA, ARGES

YG-1 CORPORATION TRADING SRL

16-07-2010 | EXPIRA LA 22-07-2010

Job expirat

RESPONSABILITATI

- Planifica si realizeaza vizite la clientii actuali si potentiali clienti in vederea cresterii vanzarilor si imbunatatirii portofoliului de clienti in zona alocata.
- Identifica si analizeaza oportunitatile si riscurile din piata de profil si gaseste solutii de crestere a vanzarilor;
- Monitorizeaza permanent concurenta ( produse similare, preturi );
- Urmareste derularea comenzilor/contractelor si este responsabil de incasarea la timp a facturilor


CERINTE

- minim 3 ani de experienta in vanzarea produselor industriale,a sculelor aschietoare.
- cunostinte de operare calculator: Word, Excel – nivel mediu;
- cunostinte de limba engleza -nivel avansat/mediu
- posesor de permis de conducere cat.B
- excelente abilitati de vanzare ( negociere, comunicare persuasiva, perseverenta);
- initiativa,
- capacitate de analiza logica a situatiilor si informatiilor;
- integritate profesionala;
- disponibilitate pentru deplasari frecvente.


BENEFICII OFERITE

- pachet salarial motivant, corelat cu rezultatele obtinute;
- masina de serviciu, telefon mobil


DESCRIEREA FIRMEI

YG-1 Corporation Ltd. - Sud Coreea este situata printre primele trei firme producatoare de scule aschietoare de inalta calitate, pe plan mondial. Cu filiale comerciale in peste 50 de tari ale lumii si fabrici pe trei continente (Europa, Asia, America), firma este prezenta in Romania prin YG-1 CORPORATION TRADING S.R.L.



Avem o gama foarte larga de tipo-dimensiuni de scule monobloc (freze, burghie, tarozi, largitoare) si dispozitive port scule. Dispunem de freze care prelucreaza materiale ca oteluri si oteluri inalt aliate, inox, inconel, titan, grafit, fonta, aluminiu, cupru, alama, cu duritate mare (pana la 70 HRC), care pot lucra si in regim fara lichide de racire.

Sculele pe care firma noastra le produce in Coreea de Sud si le comercializeaza in Romania sunt urmatoarele:



1.Freze cilindro-frontale din carburi premium de inalta densitate, cu acoperiri special dezvoltate conferind proprietati de inalta duritate, stabilitate termica la oxidare si coeficient scazut de frecare sau diamantate, din pulberi metalice sinterizate sau HSS, drepte sau rotunjite, intr-o gama foarte larga de dimensiuni si pentru diferite materiale de lucru, pentru masini conventionale cat si pentru CNC.

2. freze ball-nose din carburi, pulberi metalice sinterizate, HSS in varianta acoperita sau neacoperita .

3. freze disc, coada de randunica, forma B sau T (din HSS), freze biax.

4. tarozi manuali sau pentru masina din HM (carbura), HSS-E (cobalt8%), HSS-PM, cu suprafata de lucru tratata sau acoperita, pentru gauri infundate sau strapunse prin aschiere sau deformare, si pentru orice tip de material metalic;

5. burghie din carburi, pulberi metalice sinterizate, HSS aliat Co, tratate sau acoperite, cu auto centrare, coada cilindrica sau conica, capabile sa prelucreze orice tip de material .



In afara formelor si dimensiunilor standard exista, in produsele noastre, scule speciale, adaptate pentru anumite materiale cu caracteristici deosebite: inox, neferoase. oteluri pretratate, astfel incat prin geometria partii aschietoare sa se obtina maximum de productivitate. Exista dimensiuni atipice extralungi sau scurte pentru a acoperi dimensiunile mai putin uzuale care sunt necesare in productia curenta. Avem posibilitatea de a confectiona scule la tema, cu termen mic de livrare.



Preturile si termenele de plata sunt adaptate nevoilor clientilor nostri. Din punct de vedere al livrarilor, dispunem de un depozit in Bucuresti cu stoc de aproximativ 150.000 euro si punct logistic in Franta pentru livrari in toata Europa. Comenzile sunt onorate prin curier rapid, in 48 de ore pentru marfa din stoc sau 7-9 zile lucratoare pentru marfa din afara tarii