Reprezentanti Vanzari Farma

WKH-Dezvoltare Organizationala

03-11-2007 | EXPIRA LA 03-12-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

Magistra C&C este o importanta companie in domeniul Farma, in special generice de uz uman, prezenta pe piata din anul 2003. Titularul postului va avea responsabilitati legate de:
- mentine permanent relatia cu clientii alocati;
- identifica in permanenta clienti noi care au potential de colaborare permanenta cu firma;
- raspunde de incheierea corecta a contractelor de furnizare marfa cu clientii si asigura derularea acestora conform conditiilor stabilite;
- asigura o buna relationare cu toti clientii alocati,


CERINTE

- Experienta in vanzari de minim un an;
- Persoana activa, abilitati de comunicare;
- Experienta in vanzari Farma poate constitui un avantaj;
- Permis conducere.


BENEFICII OFERITE

- Salariu motivant, masina, telefon.


DESCRIEREA FIRMEI

WKH- Dezvoltare Organizationala face parte din grupul Ascendis - fiind cea mai mare firm¿ de consultan¿¿ româneasc¿ în domeniul Dezvolt¿rii Organiza¿iilor. Cu o experien¿¿ de 5 ani ¿i o echip¿ numeroas¿ de consultan¿i, suntem în m¿sur¿ s¿ abord¿m proiecte complexe de training,recrutare, evalu¿ri de personal, sisteme de conducere a performan¿ei ¿i multe altele. Parteneriatul cu Harrison Assessments a permis companiei WKH- Dezvoltare Organizationala s¿ aduc¿ pe pia¿a româneasc¿ un instrument recunoscut de evaluare, ce combin¿ precizia instrumentelor matematice cu rezultatele studiilor psihologice. Instrumentul de evaluare Harrison Assessments a fost conceput de c¿tre Dan Harrison pe baza unei cercet¿ri care a durat 30 de ani. Acesta a fost conceput astfel încât s¿ combine precizia instrumentelor matematice ¿i statistice cu rezultatele studiilor psihologice despre leg¿tura preferin¿e - performan¿¿. Elementul de noutate al acestui instrument este cuantificarea gradului în care anumite cerin¿e ale unui post sunt dezvoltate la un anumit individ.