REPREZENTANT VANZARI ( SYNEVO BUCURESTI)

MEDICOVER ROMBEL SRL

07-09-2008 | EXPIRA LA 13-09-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

Persoana angajata ca REPREZENTANT VANZARI va gestiona activitatea de PROMOVARE a serviciilor SYNEVO (existente sau nou introduse) de prospectare a pietei, de negociere, incheiere contracte ( in limitele presupuse de procedurile interne) si administrarea acestora ; fisa postului mai presupune activitati de raportare, de administrare a bazei de date de clienti si de colaborare cu departamentele centrale de marketing si vanzari in organizarea de prezentari de servicii sau evenimente PR de specialitate pe piata locala.


CERINTE

Candidatul /a la postul de REPREZENTANT VANZARI in cadrul laboratorului Synevo va fi o persoana sociabila, dinamica, implicata, avand afinitati cu domeniul medical si cu abilitatea de analiza situationala. Va fi un bun comunicator si va agrea lucrul in echipa.
Va fi absolvent/a de studii superioare cu profil medical ( chimie, biologie, biochimie sau Colegiul de Asistente Medicale);
Va fi bun utilizator al computerului;
Va cunoaste bine cel putin o limba straina de circulatie internationala ( preferabil engleza);


BENEFICII OFERITE

O cultura organizationala bazata pe tranparenta, deschidere, incredere reciproca si un loc de munca la care sa vii cu placere.
Mentionam ca doar candidatii considerati exigibili vor fi contactati.


DESCRIEREA FIRMEI

Today Synevo (Medicover Rombel Srl) is the product of 10 year-evolution during which a lot of things have changed, but the essential stays the same - to offer in Romania laboratory services at international quality standards.
Synevo is the market leader having:
- a national coverage
- 8 laboratories (6 operating in hospitals and 2 independent) and 12 blood collection centers
- direct presence in 5 counties
In addition:
- More than 20 contracts for clinical trials.
- 100 private medical centers and laboratories that collaborate with Synevo
- The largest number of laboratory tests performed in its laboratories - over 250 different laboratory investigations starting with hematology, chemistry, microbiology, immunology and continuing with allergology and molecular biology.
Daily, over 2000 patients contact Synevo laboratories, and an average of 13.200 tests is performed.