Reprezentant Vanzari Publicitate Reviste

SC Mediafax SA

05-04-2006 | EXPIRA LA 07-04-2006

Job expirat

RESPONSABILITATI

Daca doriti sa faceti parte dintr-o echipa de succes care tinde catre nivelul cel mai înalt de performanta, la MEDIAFAX gasiti cele mai bune oportunitati de dezvoltare profesionala si personala. Pozitia este ideala pentru studentii facultatilor cu profil economic în ani terminali sau absolventii acestora, care au un real interes pentru mediul informational.
Mentionam ca pentru acest post sunt 4 locuri disponibile.


CERINTE

-Experienta profesionala în vanzari
-Abilitati de comunicare
-Capacitate mare de munca
-Limba engleza
-Absolvirea unui curs de vanzari poate reprezenta un avantaj


BENEFICII OFERITE

-Salariu competitiv
-Conditii excelente de munca


DESCRIEREA FIRMEI

MEDIAFAX este cea mai importanta agentie de stiri din Romania, care prin profesionalism, calitate, atentia acordata clientilor si inovatie a marcat evolutia pietei romanesti de informatii. Reporteri, fotoreporteri si operatori IT, documentaristi si analisti, cu totii suntem o echipa tinara de profesionisti gata oricand sa oferim publicului informatii din actualitatea politica, economica, sociala, cultural-stiintifica, sportiva si de divertisment din tara si strainatate.
Valorile Agentiei de stiri MEDIAFAX sunt calitatea si profesionalismul, intimpinarea si depasirea asteptarilor clientilor, iar misiunea sa este aceea de a oferi companiilor din Romania si din afara conexiunea in timp util cu informatia de care au nevoie.
MEDIAFAX a devenit marca recunoscuta al carei atu este comunicarea la nivel global. Pozitia de lider pe piata romaneasca de informatii pentru mass media este confirmata de publicarea unui flux zilnic de peste 500 de stiri. Aceasta ne obliga sa identificam continuu ceea ce ne diferentiaza de celalte agentii de presa si ne mentine pe prima pozitie in top.