Reprezentant Vanzari - (Produse Stomatologice)

Montero Grup

24-08-2007 | EXPIRA LA 23-09-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

Reprezentarea companiei in relatia cu clientii si potentialii clienti din zona alocata de catre Directorul de Vanzari, asigurand schimbul informational si atingerea obiectivelor de vanzari:
- Prezinta ofertele si produsele speciale tuturor clientilor alocati;
- Livreaza comenzile;
- Contacteaza si viziteaza potentialii clienti;
- Promoveaza oferta companiei;
- Incheie contracte de vanzare cumparare cu clientii alocati.


CERINTE

- Experienta ca reprezentant vanzari de MINIM 2 ANI constituie cerinta obligatorie (avantaj - experienta anterioara relevanta in domeniul VANZARI / DISTRIBUTIE PRODUSE STOMATOLOGICE sau/si TEHNICA DENTARA)
- Studii superioare finalizate;
- Excelente abilitati de comunicare / negociere;
- Initiativa;
- Creativitate;
- Carnet auto categoria B si disponibilitate de deplasare;


BENEFICII OFERITE

Sal. fix. + B.M. + Comision din vanzari + Telefon mobil + masina serviciu + Training-uri


DESCRIEREA FIRMEI

HELIOS este o companie profilata in domeniul distributiei de aparatura si dispozitive medicale. Infiintata în 1991, ea s-a afiliat în 1999 la MONTERO Grup , unul dintre principalii distribuitori de produse farmaceutice si parafarmaceutice de pe piata romaneasca.
Oferta HELIOS cuprinde peste 2000 de produse din diverse domenii medicale:stomatologie, medicina generala, chirurgie, obstretica – ginecologie, urgente – resuscitare, fizioterapie, sterilizare – dezinfectie, produse sterile, de unica utilizare, ortopedie – recuperare, echipament medical de protectie, ingrijire pre si post operatorie, mobilier.
HELIOS livreaza in prezent dispozitive medicale catre mai mult de 2000 de clienti: cabinete stomatologice, cabinete de medicina generala, clinici si spitale din toata tara.
Prin diversificarea gamei de produse si a serviciilor, numarul clientilor este in continua crestere, lucru materializat si în cresterea cifrei de afaceri, din care 80% se realizeaza in sectorul privat.
Preocuparea permanenta pentru servicii de calitate au facut ca in numai cativa ani firma HELIOS sa devina unul dintre cei mai importanti furnizori de dispozitive medicale de pe piata.