REPREZENTANT VANZARI MATERIALE PROMOTIONALE SI PUBLICITARE

my way consulting srl

23-03-2007 | EXPIRA LA 31-03-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

- Presupune deplasari in teren (Bucuresti) dar si munca de birou.
- Se stabilesc contacte repetate (prin telefon, fax, e-mail) cu clientii acestia fiind in general companii nationale si multinationale (firma dispune de baze de date ce contin informatii legate de actualii si potentialii clienti).
- Stabilirea contactelor cu clientii, negocierea contractelor (pret produse, cantitate, calitate, termene de plata).
- Incheierea de contracte viabile.
- Mentinerea si consolidarea relatiilor cu clientii.
- Raportari periodice a activitatilor prestate.


CERINTE

- Trebuie sa aiba experienta in domeniul vanzarilor, sa cunoasca limba engleza la nivel conversational, preferabil absolvent studii superioare, calitati de bun negociator.
- Trebuie sa fie o persoana hotarata sa lucreze in domeniul vanzarilor si care este convinsa ca acest job i se potriveste.
- Trebuie sa fie o persoana de incredere, cu o prezenta agreabila, dispusa sa-si asume responsabilitati, rezistenta la stres si care sa dea dovada de constiinciozitate, comunicativitate, punctualitate, sinceritate, intuitie si capacitate de cunoastere a oamenilor.


BENEFICII OFERITE

Salarizare avantajoasa conditionata de realizarea target-urilor.
Salariul va fi calculat astfel: 100 EURO salariu fix + bonusuri de minim 250 EURO in functie de realizarea targetului (in prima luna considerate de proba, target-ul va fi redus la jumatate)
Mai multe detalii despre venituri si alte beneficii puteti afla in cadrul unui eventual interviu.
Program de lucru: LUNI-VINERI 9.00-17.30.


DESCRIEREA FIRMEI

MY WAY CONSULTING, agentie acreditata de Ministerul Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei, are ca obiect de activitate recrutarea si plasarea de personal pentru piata interna a fortei de munca.In momentul de fata recrutam candidati pentru clientul nostru, GREMLIN SRL, firma ce are ca obiect de activitate import si comert cu materiale promotionale si publicitare.