REPREZENTANT VANZARI MATERIALE DE CONSTRUCTII

Psihoselect

08-04-2008 | EXPIRA LA 08-05-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

Clientul nostru,

Companie multinationala austriaca, producator si importator material lemnos

Sediul central este la Viena, iar Grupul include doua firme comerciale, in Ungaria si Bulgaria, precum si trei unitati de productie in Romania, Serbia si Bulgaria. Numarul de angajati depaseste 950 de persoane.

Descrierea postului:

Postul de Reprezentant vanzari presupune o persoana dinamica, capabila sa identifice oportunitatile de afaceri din piata. Prezentarea ofertei (vanzarea de placaj pentru cofraje, mobila, Panel, OSB, grinzi popi metalici, placaj antiderapant, lambriuri lemn, dusumea de lemn), negocierea si incheierea contractelor comerciale reprezinta activitati de baza pentru aceasta pozitie, urmarirea livrarilor si a incasarilor. Realizarea unui portofoliu de clienti si dezvoltarea relatiilor cu acestia cresc semnificativ reusita si satisfactiile profesionale.


CERINTE

Cautam o persoana pasionata de domeniul vanzarilor, cu experienta de minim 1 an in vanzarea materialelor de constructii., studii superioare si cunostinte de limba engleza. Permisul de conducere categoria B este necesar precum si cunostinte avansate de operare PC (MS Office, Internet).


DESCRIEREA FIRMEI

Noi, Psihoselect

o echipa de profesionisti in domeniul resurselor umane, care analizeaza nevoile clientilor nostri si propune servicii customizate pentru acestia. Cu o experienta de peste sase ani in domeniu am dezvoltat un pachet complet de activitati care cuprind:
- Recrutare si selectie pentru pozitii de top si middle management
- Audit de personal (Assessment centre, Evaluarea psihologica, Evaluarea performantelor, Evaluarea satisfactiei in munca)
- Training (Tehnici de vanzare, Negociere, Leadership, Teambuilding, Time management, Coaching)
- Al saptelea serviciu ( Diagnoza culturii organizationale, Proiecte de interventie organizationala, Strategii de motivare, Restructurare organizationala, Proiecte de retentie a personalului)

www.psihoselect.ro