REPREZENTANT VANZARI - Locatia: Bucuresti

INTERBRANDS Marketing & Distribution SA

31-12-2009 | EXPIRA LA 06-01-2010

Job expirat

RESPONSABILITATI

Cautam colegi care sa accepte provocarea de a promova si a vinde produsele companiei in conformitate cu standardele si politicile noastre, de a dezvolta si gestiona un portofoliu de clienti, de a stabili un parteneriat si de a o mentine o relatie de inalt profesionalism cu toti clientii companiei.


CERINTE

Daca telul tau este sa devii cel mai bun si sa ajungi in varf, daca iti doresti sa evoluezi in permanenta sau sa depasesti provocarile, Intrebrands M&D este compania unde, prin etica, devotament si inititiativa iti vei putea concretiza toate aceste idealuri.

Cerinte obligatorii:
- permis de conducere categoria B
- studii medii finalizate cu diploma de bacalaureat

Experienta in vanzari reprezinta un avantaj.


DESCRIEREA FIRMEI

SC INTERBRANDS Marketing & Distribution S.A. este cea mai mare companie de distributie din Romania (cu o cifra de afaceri in anul 2007 de 1.4 miliarde USD ), partener si distribuitor unic al celor mai mari producatori de bunuri de larg consum din lume: Procter&Gamble, Nestle, Kotanyi, Vodafone, British American Tobacco, etc.

Echipa Interbrands este pro-activa, orientata spre rezultate si ambitioasa, cu inalte standarde de calitate; la noi increderea si angajamentul provin din pasiune si implicare.

Performanta companiei a fost sustinuta prin efortul, talentul si dedicarea continua a celor care formeaza echipa INTERBRANDS.

Daca doresti sa faci parte din echipa noastra de succes nu ezita sa aplici pentru acest post!