Reprezentant vanzari FM GROUP

FM GROUP

15-03-2009 | EXPIRA LA 29-03-2009

Job expirat

RESPONSABILITATI

Postul se rezuma la vinderea produselor FM ( 40% PROFIT ) si creearea unui grup propriu de distribuitori ( in functie de nivelul de eficienta atins, aveti intre 3 si 21% PROFIT din vanzarea lunara a grupului creeat.


CERINTE

Varsta de 18 ani implinita!


BENEFICII OFERITE

Promotii lunar; pemii de motivare:
_ 6% atins in prima luna de la aderarea in grupul FM, va aduce un premiu de 100 lei;
_ 9% atins in 2 luni = 300 lei;
_ 12% atins in 4 luni = 500 lei;
_ 15% atins in 6 luni = 650 lei;
_ 18% atins in 9 luni = 1000 lei;
_ 21% in momentul atingerii = 1000 Euro.
Din momentul atingerii nivelului de 21%, castigul va fi constant crescator.


DESCRIEREA FIRMEI

DESCRIERE: \\\"FM GROUP WORLD\\\" este lider international pe piata de parfumuri si este firma cu cea mai dinamica dezvoltare in sistem MLM (Multi Level Marketind) din Europa; in 6 ani a patruns in 43 de tari.
FM GROUP este o companie poloneza si lucreaza in mod unitar cu compania \\\"DROM FRAGRACES\\\" din Germania.
In Romania compania s-a dezvoltat incepand cu anul 2006, este cunoscuta sub numele de \\\"FM GROUP COSMETICS\\\" avand in prezent lideri talentati si peste 5 milioane distribuitori.

PRODUSELE FM: gama de produse FM variaza din mai multe domenii, extinzandu-se treptat. In prezent, se prezinta cu produse de COSMETICA-PARFUMERIE, CURATENIE si MAKE-UP. Dintre aceste produse, la baza stau parfumurile: peste 160 de tipuri.

BENEFICII/ PROFIT: odata ajuns colaborator FM GROUP aveti numai de castigat: compania nu impune target lunar, nu impune un anumit volum pe vanzarea lunara, nu cere o anumita valoare pe comanda produselor, lucrati cat si cand doriti; aveti posibilitatea de a practica jobul in paralel cu un serviciu. Fiind extinsa la nivel international, compania va ofera posibilitatea de a lucra din aproape orice loc, in Europa, sau de a va creea propriul grup de distribuitori din aceste locuri.
Profitul vine la dumneavoastra sub forma unui comision: 40% din vanzarea proprie + 3%-21% din vanzarea lunara a grupului de distribuitori inscrisi de dumneavoastra in firma.

CUM DEVIN DISTRIBUITOR?; puteti fi inscris in grupul de distribuitori FM (Federico Mahora) numai prin intermediul unui alt distribuitor (distribuitor-sposor), care se va ocupa de dumneavoastra, atat pentru inscriere, cat si pentru a va motiva colaborarea cu noi.




Cu stima,
Echipa FM GROUP ROMANIA.