REPREZENTANT VANZARI DIRECTE (PERSOANE FIZICE) - PE TEREN

UPC Romania S.A.

07-11-2007 | EXPIRA LA 07-12-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

- prezinta si vinde serviciile de Video, Internet si Telefonie ale companiei direct potentialilor clienti - la domiciliul acestora
- participa la campaniile promotionale si contribuie activ la cresterea vanzarilor
- transmite clientilor si potentialilor clien¿i informatii referitoare la serviciile oferite: preturi, clauze contractuale, parametrii tehnici mai importanti, proceduri legate de schimbarile de servicii, etc.
- incaseaza contravaloarea taxelor de conectare si a avansului, clientilor carora le incheie contract direct la domiciliul acestora.


CERINTE

- studii medii absolvite sau superioare (in curs de desfasurare sau absolvite)
- experienta in domeniu nu este relevanta
- orientare spre client, bune abilitati de comunicare si relationare, politete, rabdare si stapanire de sine, tinuta ingrijita si curata.


BENEFICII OFERITE

Se ofera comision extrem de motivant in functie de realizari, pe langa salariu fix
Un loc agreabil intr-o echipa tanara
Program flexibil


DESCRIEREA FIRMEI

UPC este unul dintre liderii mondiali în furnizarea de servicii de televiziune, telefonie ¿i internet in band¿ larg¿ ¿i are opera¿iuni în 18 ¿¿ri, dintre care 14 din Europa.

Recenta achizi¿ionare a companiei Astral Telecom a adus UPC Romania în pozi¿ia de lider al industriei de comunica¿ii prin cablu, devenind totodat¿ cea mai important¿ investi¿ie american¿ din ¿ar¿ cu peste 500 milioane USD investiti pana acum. UPC este preg¿tit¿ s¿ ofere servicii moderne în band¿ larg¿ la nivel na¿ional: televiziune analogica si digital¿, internet de mare vitez¿, servicii competitive de telefonie digitala. Angaja¿ii UPC au ¿ansa de a-¿i pune în valoare poten¿ialul ¿i de a se dezvolta într-o organiza¿ie dinamic¿, orientat¿ spre viitor, cu un nivel profesional ridicat.