Reprezentant vanzari directe

ElenaPaveliu

25-09-2009 | EXPIRA LA 01-10-2009

Job expirat

RESPONSABILITATI

Inscriem persoane serioase, comunicative, sincere care doresc sa dobandeasca un salariu decent prin forte proprii si cu placere deoarece clientii pot fi prieteni, cunostiinte, colegi sau vecini.


CERINTE

Pe baza unui catalog sa stranga comenzi in urma carora vor obtine venituri mari. Ambitia si perseverenta sunt 2 calitati ale unui asemea angajat, daca le ai acesta este postul tau ideal. Doar un click, incearca, nu ai nimic ce pierde. Vei avea parte de un contract de colaborare si de un nou job la CV-ul tau.


BENEFICII OFERITE

Persoanele interesate vor fi contactate in 24 de ore si vor primi gratuit, personal sau prin posta, pachetul de inscriere, continand brosuri si materiale explicative.
In afara de aceste bonusuri sunt organizate si concursuri lunare unde poti castiga produse ( nu numai cosmetice, ci si excursii, stickuri, ceasuri..etc).
Oferta (bonusuri, beneficii):
-15-30% din valoarea comenzilor;
-livrare gratuit? la domiciliu;
-puteti plasa comenzile online;
-produse cadou in fiecare luna;
-participarea la concursuri si competitii;
-sansa de a promova rapid la conducerea unei echipe;
-aveti permanent sprijinul unui coordonator de vanzari.
CADOURI (INCEPAND CU PRIMA COMANDA)

Nivelul 1
Valoarea totala a comenzilor:
minim 130 lei Premii:

2 brosuri
agenda 2009 HELLO TOMOROW
70% discount la achizitionarea unui Set de produse de machiaj (Glazewear Extreme - Nuanta Pale Pink Shine, Fard pleoape True Color - Quad Smoky Eyes, Creion contur ochi retractabil - nuanta Blackest Black)

Nivelul 2

Valoarea totala a comenzilor:
minim 170 lei Premii:

2 brosuri
Perle pentru bronzat Arabian Glow
70% discount la achizitionarea unui Set de produse de ingrijire a parului, de ingrijire personala si SPA (Sampon/Balsam 2 in 1 Advance Techniques, Gel dus Senses Lagoon, Crema de corp Planet SPA cu extract de masline)

Nivelul 3

Valoarea totala a comenzilor:
minim 210 lei Premii:

discount de 40% la cumpararea a maxim 10 Brosuri
apa de parfum Little Black Dress 30 ml
70% discount la achizitionarea unui Set de produse de ingrijire a pielii Total Radiance Cleanser (Gel de curatare revigorant pentru zi si demachiant pentru noapte), Total Radiance Moisture (Crema de zi si de noapte)

Nivelul 4

Valoarea totala a comenzilor:
minim 270 lei Premii:


discount de 40% la cumpararea a maxim 10 Brosuri
geanta de reprezentant Vanity Case
70% discount la achizitionarea unui Set de parfumuri (Pur Blanca, Full Speed)

http://www.produse-avon.com


DESCRIEREA FIRMEI

produse ptr dama(parfumuri, coliere, sprayuri, cremeetc) dar si pentru barbati (ceasuri, parfumuri, after shave etc),precum si pentru amandoi: gel de dus, creme pentru plaja, creme pentr igiena intima, spumante de baie, creme pentru picioare, sampoane si balsame..mai multe amanunte aflati din catalog!