Reprezentant vanzari - Business to Business

Grafton Recruitment

18-01-2008 | EXPIRA LA 17-02-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

Principalele responsabilitati pentru aceasta pozitie sunt:
- Atingerea targetului individual de vanzari intr-un mediu business to business
- Interactiunea cu clientii
- Controlarea procesului de vanzare pentru
produsele vandute
- Raportarea catre Managerul de Vanzari Directe
- Analiza continua a informatiilor de pe piata, atat in privinta clientilor cat si a competitorilor


CERINTE

Pentru clientul sau, Grafton Recruitment cauta Reprezentanti Vanzari Directe in mediul Business to Business. Candidatii eligibili trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii:

- Experienta in domeniul vanzarilor directe (minim 6 luni)
- Experienta in relationarea cu reprezentantii companiilor client
- Abilitati de negociere
- Capacitate de convingere a celorlalti
- Aspect prezentabil si profesionist


DESCRIEREA FIRMEI

Fondata in 1982, Grafton Recruitment a devenit o firma de renume mondial in domeniul furnizarii de solutii de top in Resurse Umane, inregistrand o crestere impresionanta in ultimii 5 ani de activitate. Reteaua formata din 76 de sucursale operationale acopera in prezent 19 tari, dintre care amintim: Marea Britanie, Irlanda, Chile, China, Cehia, Slovacia, Hong Kong, Ungaria, Polonia, Lituania, Romania, Rusia, Singapore, Portugalia, Franta, Austria, Belgia, Turcia si Emiratele Arabe Unite.

Oferim in prezent recrutare si selectie de personal permanent sau temporar in aproape toate domeniile de activitate. Pe parcursul dezvoltarii noastre, am construit o impresionanta echipa de specialisti si consultanti cu solide cunostinte si experienta in Finante, Contabilitate si Banci, IT & Telecomunicatii, Inginerie, Administratie, Resurse Umane & Legal, Pharma, Vanzari si Marketing sau plasare de personal temporar. Suntem afiliati mai multor organizatii internationale cu vasta expertiza in domeniu. Grafton Recruitment a primit de doua ori distinctia “Queen´s Award for Enterprise”, decernat¿ companiilor de top din Marea Britanie.