Reprezentant vanzari - Bucuresti

ALUMIL ROM INDUSTRY S.A.

04-03-2013 | EXPIRA LA 03-04-2013

Job expirat

RESPONSABILITATI

Creaza si dezvolta o retea de clienti-cheie in zona repartizata:

Programeaza intalniri cu clientii / potentialii clienti ai firmei, in conformitate cu planul de activitate intocmit periodic.

Realizeaza numarul de vizite sau contacte stabilite, scopul acestora fiind:
- identificarea potentialilor clienti;
- stabilirea posibilitatilor de colaborare cu acestia;
- prezentarea companiei Alumil (profil, produse, oferte);
- prezentarea noilor produse / servicii oferite de catre Alumil Rom Industry;
- obtinerea de proiecte pentru lucrarile clientilor;
- intocmirea unei oferte personalizate in conformitate cu specificatiile tehnice ale proiectelor;
- crearea, dezvoltarea si mentinerea relatiilor cu clientii firmei.

Intocmeste si prezinta periodic rapoarte specifice (fisa de contact, fisa clientului, fisa de programare a intalnirilor etc.)

Urmareste pana la finalizare proiectele si ofertele trimise catre clienti.

Realizeaza target-ul privind volumul vanzarilor, numarul de vizite la clienti, volumul informatiilor despre clientii si concurentii firmei.


CERINTE

- Experienta de minim 2 ani in vanzari cu specific business-to-business;
- Cunostinte si experienta in vanzarea / executia tamplariei din aluminiu sau PVC, sistemelor de feronerie si geam termopan (constituie avantaj);
- Abilitati de comunicare si negociere;
- Disponibilitatea de a calatori in interes de serviciu;
- Permis auto categoria B.


DESCRIEREA FIRMEI

Grupul ALUMIL este unul dintre cele mai mari grupuri europene de extrudare a aluminiului si de productie a profilelor din aluminiu (Nr. 1 in Grecia din anul 2000), cu centre de productie, retele extinse de distributie si vanzare precum si depozite pentru produsele ce pot fi intrebuintate in aplicatiile arhitecturale si industriale, constructii etc. Cu 25 de subsidiare, dintre care 19 in Europa, Africa si Orientul Mijlociu, ALUMIL detine unitati de productie in patru zone industriale ale Greciei, in Romania, Bulgaria, Serbia, Bosnia si Albania. ALUMIL a patruns cu succes pe 45 de piete din Europa, Orientul Mijlociu si SUA. Un avantaj major il reprezinta reteaua extinsa de distributie in Grecia si in fiecare tara unde grupul Alumil este prezent. Compania mama a fost fondata in 1988 si din anul 1998 este listata la Bursa din Atena.



ALUMIL Rom Industry, infiintata in 1997, este principala subsidiara a grupului, avand cea mai mare retea nationala de distributie, cu puncte proprii de vanzare în 22 mari orase ale Romaniei. Compania comercializeaza o gama variata de sisteme de profile din aluminiu, accesorii aferente acestor sisteme, masini-unelte si scule specializate utilizate in tamplaria din aluminiu, usi de interior si paneluri ornamentale din aluminiu pentru usi de exterior.