REPREZENTANT VANZARI

S.C. Holdmann Hygiene Solutions S.R.L.

02-08-2010 | EXPIRA LA 08-08-2010

Job expirat

RESPONSABILITATI

Noul nostru coleg va:

- promova şi vinde produsele companiei către clienţii aferenţi zonei alocate, în scopul realizării targetului de vânzări şi a indicatorilor de piaţă;
- monitoriza, negocia si incheia contracte cu clienţii şi se va ocupa de dezvoltarea, gestionarea şi fidelizarea portofoliului;
- încasa contravaloarea produselor livrate si a serviciilor prestate, cu respectarea termenelor de plată;
- monitoriza concurenţa şi identifica noi oportunităţi de piaţă.


CERINTE

- experienţă in vânzări directe;
- orientare către client şi rezultate ;
- excelente abilităţi organizatorice şi de comunicare;
- spirit de echipă dezvoltat;
- cunoştinţe de operare PC (MS Office, Outlook);
- carnet de conducere cat. B, fără evenimente.


BENEFICII OFERITE

- venit fix+comision;
- autoturism de serviciu (full time);
- programe de formare profesională în cadrul companiei şi oportunităţi reale de dezvoltare intr-o echipă tânără şi dinamică.

Dacă te consideri persoana potrivită, trimite o scrisoare de intenţie şi un CV (cu foto) detaliat până în data de 23.07.2010.
Confidenţialitatea informaţiilor este garantată!
Numai candidaţii selectaţi vor fi contactaţi pentru interviu


DESCRIEREA FIRMEI

Compania HOLDMANN este prezenta in Romania de 14 ani, din dorinta de a oferi utilizatorilor profesionali din diverse domenii. Excelenta partenerilor si furnizorilor, cumulate cu devotamentul si pasiunea Echipei Holdmann, ne-au permis atingerea obiectivului initial - cel de a deveni lider traditional in vanzarea de echipamente, accesorii si consumabile pentru igiena si curatenia profesionala.

In acest moment suntem prezenti in toate orasele mari ale Romaniei, atat prin birouri si depozite proprii, cat si prin distribuitori locali. Peste 1000 de produse de baza de la furnizori de renume european, stau la dispozitia clientilor nostrii, raspunzand celor mai exigente solicitari in materie de igiena si curatenie profesionala.

Ca membru al prestigioasei organizatii International Sanitary Supply Association (ISSA) oferim consultanta, vanzare, post vanzare si service la cele mai inalte standarde.

Suntem in continua dezvoltare si iti oferim acum sansa sa te alaturi echipei HOLDMANN!