Reprezentant vanzari

Soft Expert

06-07-2009 | EXPIRA LA 12-07-2009

Job expirat

RESPONSABILITATI

Prezentarea ERP Manager Financiar, Manager Financiar CRM, Manager Financiar eParc Auto catre potentiali clienti, incheierea de contracte, mentinerea relatiei cu clientii pe perioada de implementare si post implementare


CERINTE

-preferabil experienta in vanzari software intre 1-3 ani;
- carnet sofer categoria B;
- limba engleza:scris, citit, vorbit nivel mediu;
- abilitati de comunicare, persuasiv, proactiv


BENEFICII OFERITE

Salariu fix si procent din vazari


DESCRIEREA FIRMEI

Soft Expert este o companie cu capital integral rom¿nesc ¿n plin¿ ascensiune av¿nd ca principal obiectiv furnizarea de solu¿ii de software economic care s¿ r¿spund¿ nevoilor clien¿ilor no¿tri. Calitatea, siguran¿a, flexibilitatea, accesibilitatea ¿i mai ales u¿urin¿a ¿n folosire fac din produsele noastre solu¿iile ideale pentru satisfacerea deplin¿ a cerin¿elor existente pe pia¿¿.

Num¿rul din ce ¿n ce mai mare al firmelor care au ales s¿ implementeze solu¿iile Soft Expert dovede¿te capacitatea noastr¿ de a ¿inti un loc frunta¿ pe pia¿a dezvoltatorilor de software din Rom¿nia. Ne baz¿m at¿t pe experien¿a ¿i profesionalismul echipei noastre, c¿t ¿i pe o strategie orientat¿ c¿tre dezvoltarea de software accesibil ¿i foarte u¿or de folosit, ¿ns¿ f¿r¿ a mic¿ora nivelul calit¿¿ii, performan¿ei ¿i complexit¿¿ii acestuia.

Experin¿a ne arat¿ c¿ timpul de folosire a unei aplica¿ii trebuie s¿ fie c¿t mai scurt, de aceea prin solu¿iile noastre ¿ncerc¿m s¿ u¿ur¿m ¿i s¿ dinamiz¿m activitatea clientului. Totodat¿ avem certitudinea c¿ aplica¿iile dezvoltate de noi se apropie cel mai mult de conceptul \"One-Click-Away\".

Solu¿iile Soft Expert se adreseaz¿ ¿ntreprinderilor medii ¿i mari din toate sectoarele industriale ¿i comerciale, administra¿iilor publice ¿i companiilor prestatoare de servicii.

Datorit¿ cerin¿elor clien¿ilor no¿tri de a furniza odat¿ cu implementarea solu¿iilor software ¿i platforma hardware necesar¿, Soft Expert distribuie ¿i tehnic¿ de calcul. Gama de produse oferite acoper¿ ¿ntregul spectru de componente ¿i periferice, plec¿nd de la simpla livrare a unui PC, la solu¿iile complexe de dotare a unui sistem informatic, solu¿ii business la nivel de companie.

Ave¿i ¿ncredere in solu¿iile Soft Expert:
▲ aplica¿ii economice ¿i financiare
▲ aplica¿ii educa¿ionale
▲ consultan¿¿ economico - financiar¿
▲ proiecte multimedia, web-design
▲ solu¿ii hardware ¿i software.

Mai multe detalii pe http://www.soft-expert.info