Reprezentant Vanzari

Confidential

30-03-2008 | EXPIRA LA 29-04-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

DE CE SA DEVENITI REPREZENTANT AVON?
- Alegeti dvs programul pe care il acordati acestei afaceri;
- Este o ocazie de a dezvolta propria dvs afacere intr-un mod placut si necostisitor;
- Veti fi motivat de comisioane 15-30 % , cadouri lunar si numeroase competitii in cadrul Companiei Avon ca reprezentant vanzari
- Veti fi sustinut de experienta noastra in vanzari + mostre care sa convinga clientii /potentialii clienti de calitate produselor noastre;
- Primii dvs clienti sunt familia , rudele, prietenii si colegii de servici/scoala. Acestia la randul lor va pot recomanda alti clienti si tot asa.
- Inscrierea este gratuita. La inscriere veti primi un set de cataloage si mostre gratuit.
- Avon va faciliteaza modalitatea de a plasa comenzi creand un cont al dvs pe internet unde va puteti gestiona si plasa online comenzile
(aveti detalii cu privire la produsele comandate, statusul comenzii dvs, soldul debitelor fata de companie , promotii etc) - astfel castigand timp fara sa mai fie nevoie sa veniti la sediul Avon.
- In sprijinul dvs Avon s-a gandit si la plata facturilor ce vin odata cu produsele comandate-plata se poate face fie la unitatile CEC fie la Bancomatele Citi Financial , Banca Transilvania , CEC , Posta Romana - avand o scadenta de 15 zile de la data facturii.

Comanda plasata de dvs se poate livra si la o adresa specificata de dvs, costul transportului fiind suportat numai de Compania Avon. (valabil pentru Bucuresti, pentru cei din provincie prima livrare este gratuita iar de la a doua pe factura apare si serviciu livrare in valoare de 6 lei).

- De ce sa nu va comandati dvs produsele mai ieftin sau chiar gratuit decat cele din catalog avand chiar si livrare la adresa dorita?

Conteaza foarte mult sa incepi anul cu bine, pentru ca asa o sa-ti mearga pana la sfarsitul lui.

In primele campanii primesti CADOURI constand in produse cosmetice !

Va asteptam pentru programari inscrieri la telefon: 031.428.63.59 (RDS ) mobil: 0727.388.960/ 0766.33.44.57.

DACA SUNTETI DIN PROVINCIE TRIMITETI ADRESA COMPLETA, NUMELE DVS, NUMARUL DE MOBIL (in cateva zile lucratoare veti primi prin posta plicul cu setul de inscriere gratuit ).


CERINTE

Seriozitate


BENEFICII OFERITE

Discount vanzari , cadouri lunar