REPREZENTANT VANZARI

S.C. ICME ECAB S.A.

14-07-2006 | EXPIRA LA 20-07-2006

Job expirat

RESPONSABILITATI

In cadrul Departamentului Comercial - Piata Locala, subordonandu-se direct Directorului de Vanzari Piata Locala, Reprezentantul vanzari se va ocupa de vanzarea la nivel national a cablurilor electrice, de telecomunicatii si transmisie date, gestionand portofoliul de clienti traditionali si atragand noi parteneri de afaceri, intocmind rapoarte specifice despre situatia pietelor locale de profil pe baza datelor obtinute din teritoriu.


CERINTE

Licentiat al unei facultati din domeniul: comert, relatii economice internationale, management sau similare.


DESCRIEREA FIRMEI

ICME ECAB SA are peste 50 de ani de experienta remarcabila in domeniul industiei producatoare de cabluri, atat la nivel national cat si international. Din 1999 pachetul majoritar de actiuni este detinut de HELLENIC CABLES SA, importanta firma producatoare de cabluri din Grecia, membra a Grupului Industrial VIOHALCO. Compania ofera o gama larga de produse de inalta calitate sub marca inregistrata CABLEL.
ICME ECAB SA este localizata in Bucuresti, facilitatile de aici incluzand un complex industrial si un depozit in suprafata de 70.000 metrii patrati, situate pe un teren de 268.000 metrii patrati. Compania detine de asemenea depozite la Cluj, Bacau si Timisoara.