Reprezentant vanzari - 2 posturi

SC DAVIROM TRUCK & TRAILER SRL

01-01-2009 | EXPIRA LA 07-01-2009

Job expirat

RESPONSABILITATI

- raspunde de atingerea target-urilor de vanzari pentru produsul ;
- cunoasterea pietei;


CERINTE

- studii superioare sau medii;
- experienta pe un post similar minim 1 an;
- abilitati de operare PC ( pachetul Microsoft Office, Outlook, navigare internet );
- cunostinte limba Engleza – obligatoriu( scris, citit, vorbit);
- cunoasterea unei alte limbi straine reprezinta un avantaj;
- disponibilitate la deplasari in teren, min 50% din timpul de lucru;
- orientare catre client, bune aptitudini de comunicare;
- abilitati bune de negociere;


BENEFICII OFERITE

oportunitatea de a lucra intr-un mediu placut si profesionist;
- pachet salarial atractiv;
- masina si telefon de serviciu.


DESCRIEREA FIRMEI

SC DAVIROM TRUCK & TRAILER SRL este o companie cu capital integral privat, avand ca obiect principal importul si comercializarea semiremorcilor marca Kassbohrer, Talson, Trailis, iar din 2008 semiremorci Hendriks.
Ne-am dezvoltat un portofoliu stabil de clienti majori, care ne permite sa facem cunoscute pe piata autohtona calitatile, durabilitatea in exploatare si competivitatea produselor a caror unic importatori suntem.
Sediul societatii este amplasat in sat Luna de Sus, nr. 1302, comuna Floresti, jud. Cluj si cu reprezentanti de vanzari in Bucuresti, Constanta si Sibiu.
SC DAVIROM TRUCK & TRAILER SRL se poate mandri cu o oferta larga de vehicule pe care le pune la dispozitia clientilor: semiremorci cu prelata, semiremorci frigorifice, semiremorci pentru transcontainer si material lemnos, pentru produse chimice, petroliere, semiremorci specializate pentru constructii, etc.
Datorita serioziatii cu care tratam fiecare comanda, cat si prin respectarea termenelor de livrare si a colaborarii apropiate cu fiecare client, SC DAVIROM TRUCK & TRAILER SRL si-a dezvoltat un portofoliu stabil de clienti majori, care ne permite sa facem cunoscute pe piata autohtona calitatile, durabilitatea in exploatare si competivitatea produselor a caror unic importator suntem.