Reprezentant Vanzari

ICME ECAB SA

07-11-2007 | EXPIRA LA 07-12-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

In cadrul Departamentului Comercial - Piata Locala, subordonandu-se Directorului Vanzari Piata Locala, Reprezentantul Vanzari se va ocupa de vanzarea la nivel national a produselor din nomenclatorul de fabricatie, furnizand informatii specializate asupra caracteristicilor tehnice si functionale, gestionand portofoliul de clienti traditionali si atragand noi parteneri de afaceri, intocmind rapoarte specifice despre situatia pietelor locale de profil pe baza datelor obtinute din teritoriu.


CERINTE

Sunt invitati sa aplice numai candidatii care:
- sunt licentiati ai unei facultati cu profil tehnic SAU ai unei facultati cu specializare in comert ori marketing, cu experienta de minim 2 ani in vanzarea de produse industriale;
- au cunostinte aprofundate de EXCEL, atat teoretice cat si practice;
- vorbesc si scriu fluent in limba engleza;
- au experienta in conducerea autoturismului si sunt dispusi la deplasari de serviciu frecvente.

Sunt avantajati candidatii care:
- au cunostinte despre ERP Program;
- au abilitati excelente de comunicare;
- sunt orientati spre o cariera cu o crestere graduala intr-o companie multinationala.


BENEFICII OFERITE

Salariu fix si bonus in functie de realizari.
Training SAP.
Masina de serviciu (Toyota/Cielo/Skoda).
Telefon mobil.
Tichete de masa pentru zilele prezente la sediu si diurna pentru deplasari (nivel 2,5 x diurna bugetari).
Concediu de odihna de 21 zile lucratoare pe an.
Prime de Pasti si Craciun.


DESCRIEREA FIRMEI

ICME ECAB SA are peste 50 de ani de experienta remarcabila in domeniul industiei producatoare de cabluri, atat la nivel national cat si international. Din 1999 pachetul majoritar de actiuni este detinut de HELLENIC CABLES SA, o importanta firma producatoare de cabluri din Grecia, membra a Grupului VIOHALCO. Compania ofera o gama larga de produse de inalta calitate sub marca inregistrata CABLEL.
ICME ECAB SA este localizata in Bucuresti, facilitatile de aici incluzand un complex industrial si un depozit, cu suprafata de 70.000 metri patrati, situate pe un teren de 268.000 metri patrati. Compania detine de asemenea un depozit de 1000 metri patrati in Cluj, unul la Bacau si unul la Timisoara. In conformitate cu planurile de marketing in viitorul apropiat vor fi infiintate si alte puncte de vanzare in orase principale din tara.