Reprezentant Vanzari

JOBSgarden

05-07-2007 | EXPIRA LA 04-08-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

- promovarea produselor si imaginii firmei;
- prezentarea si negocierea ofertelor de produse;
- demonstratii practice privind modul de utilizare a produselor;
- furnizarea de informatii specializate privind caracteristicile tehnice;
- deplasari la clienti, in perimetrul orasului Bucuresti;
- respectarea normelor legale si a instructiunilor de securitate privind protectia muncii, a mediului si a cadrului de desfasurare a activitatii.


CERINTE

- minim studii medii (diploma de Bacalaureat);
- experienta in vanzari minim 1 an si solide cunostinte in domeniul vanzarilor (cursurile de formarea profesionala pe profil constituie un plus);
- persoana activa, organizata, care sa comunice eficient, responsabila, perseverenta, convingatoare si orientata catre obtinerea rezultatelor;
- portofoliul de clienti existent constituie un avantaj;
- permis de conducere categoria B, buna cunoastere a orasului reprezinta un avantaj.


BENEFICII OFERITE

Se ofera echivalentul a 350 Euro salariu fix + bonusuri in functie de realizari, masina de serviciu, mobil de serviciu, bonuri de masa.


DESCRIEREA FIRMEI

ITJobs este o companie ce ofera servicii complete de recrutare si selectie, avand filiale in Budapesta, Belgrad, Munchen, Kiev, Viena si Bucuresti. Compania a fost fondata in anul 2001 avand ca obiect principal de activitate recrutarea si selectia specialistilor IT si Telecomunicatii.

Inca de la inceput compania si-a construit o solida reputatie in domeniul recrutarii profesionistilor IT, pe toate nivelurile de experienta, de la pozitii de intrare pana la cele de top. In 2005, pentru a tine pasul cu cerintele pietei, compania a dezvoltat o noua divizie, Jobsgarden, care are ca obiect de activitate recrutarea specialistilor din domeniile comercial, financiar, resurse umane, inginerie.